Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 0-0

Ο Αστέρας αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ξηροπήγαδο την πολύ καλή ομάδα της Ακαδημίας Ναυπάκτου και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0), αποτέλεσμα που φαίνεται μάλλον δίκαιο. Η Ακαδημία είχε την κατοχή της μπάλας, φλύαρα όμως, χωρίς να καταφέρνει να απειλεί την εστία του Σπυρόπουλου. Αντίθετα ο Αστέρας είχε περισσότερες και κλασικότερες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους, με αποκορύφωμα την διπλή ευκαιρία με Ναούμη και Χατζή στο 94' του αγώνα όπου θα μπορούσε να έχει φύγει και με το τρίποντο της νίκης. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Αστέρα στάθηκε πολύ καλά σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που σίγουρα θα δυσκολέψει πολλές ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα θα πρέπει να σταθούμε στην τετράδα της άμυνας (Παπάς-Κοκόρης-Γατζούδης-Κυριακόπουλος) που ήταν αλάνθαστη και δεν επέτρεψε στους επιθετικούς της Ακαδημίας να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Το φίλμ του αγώνα:
18' μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα όπου μετά από συνδυασμό Σταμάτη-Ναούμη η μπάλα φτάνει μέσα στην περιοχή στον αμαρκάριστο Μαντέλο που δεν πιάνει "γεμάτα" το σουτ και η μπάλα καταλήγει στα χέρια του γκολκήπερ της Ακαδημίας.
23' λάθος της άμυνας της Ακαδημίας, ο Γραμμένος παίζει το ένα-δύο με το Ναούμη, σουτ του Γραμμένου έξω από την περιοχή περνά ελάχιστα άουτ.
27'  σέντρα από δεξιά για την Ακαδημία, ο Παπάς διώχνει την μπάλα με κεφαλιά μακρυά από την περιοχή του Αστέρα.
31' προσπάθεια από αριστερά για την Ακαδημία με ψηλή σέντρα, η μπάλα χτυπά στο πάνω μέρος του δοκαριού του Σπυρόπουλου.
36' φάουλ σε καλή θέση έξω από την μεγάλη περιοχή της Ακαδημίας, εκτελεί ο Κυριακόπουλος και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
43' σέντρα από δεξιά για την Ακαδημία δεν καταφέρνει να πιάσει καλά το ψαλιδάκι ο παίχτης της Ακαδημίας.
58' ακίνδυνη πάλι η Ακαδημία μέσα στην περιοχή του Αστέρα αφού ο επιθετικός πιάνει αέρα και αποτυγχάνει σε πολύ καλή θέση να απειλήσει.
69' πέναλτι ζητάει ο Αστέρας σε μαρκάρισμα του Ναούμη μέσα στην αντίπαλη περιοχή.
70' η σημαντικότερη ευκαιρία της Ακαδημίας όταν σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αστέρα και φύγει άουτ.
84' σουτ του Χατζή έξω από τη μεγάλη περιοχή περνά άουτ.
87' προσπάθεια από αριστερά για την Ακαδημία το πλασέ όμως μέσα από τη μεγάλη περιοχή θα φύγει απελπιστικά άουτ!
94'  ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία για τον Αστέρα να πάρει το ματς!!! Ο Τσαλίκης εκτελεί κόρνερ, η μπάλα απομακρύνεται από τους αμυντικούς της Ακαδημίας έξω από τη μεγάλη περιοχή με τον Σούφρα να σουτάρει και η μπάλα φτάνει στον αμαρκάριστο μέσα στην μικρή περιοχή Ναούμη οποίος γυρίζει αλλά το σουτ που κάνει αποκρούεται από τον τερματοφύλακα, η μπάλα όμως καταλήγει στο Χατζή που σουτάρει αλλά η μπάλα περνά άουτ!
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Μαντέλος): Σπυρόπουλος, Κοκόρης, Παπάς (Σούφρας), Κυριακόπουλος,  Γαντζούδης,Γραμμένος,  Σταμάτης Κωνστ. (Τσαλίκης), Χατζής , Ναούμης, Μαντέλος (Μπλαχούρας), Καρακώστας. 


Α/Α
ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΤΕΡΜΑΤΑ
ΥΠΕΡ
ΤΕΡΜΑΤΑ
ΚΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
9
1
9
2.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
9
2
7
3.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ
7
4
7
4.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
4
4
6
5.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
8
4
6
6.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
8
3
4
7.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
3
2
4
8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
3
7
4
9.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
6
5
4
10.
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
4
8
3
11.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ
3
4
2
12.
ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ
3
6
1
13.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ
2
9
0
14.
ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
1
10
0
Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ – ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας, το Σάββατο. Χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Επόμενος στόχος: θετικό αποτέλεσμα στο Κεφαλόβρυσο!!

Ανώνυμος είπε...

Πάμε ρε Αστεράρα!!! Δυνατά για τη νίκη σε κάθε ματς!