Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ 2-0

Πιο άνετη νίκη από ότι δείχνει το τελικό σκορ πέτυχε ο Αστέρας επί της Γραμματικούς την Κυριακή το μεσημέρι στο ενωσιακό στάδιο Μεσολογγίου, σφραγίζοντας και μαθηματικά την παραμονή της στη Β' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. Η ομάδα μας είχε την πλήρη πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο, έχασε πολλές ευκαιρίες για ένα ευρύτερο σκορ και δεν απειλήθηκε από την φιλοξενούμενη ομάδα. Ιδιαιτέρως ελπιδοφόρο γεγονός είναι για άλλη μια αγωνιστική η παρουσία πολλών νεαρών παιχτών στην εντεκάδα του Αστέρα (Μπλαχούρας, Σταμάτης Κ., Τάσσος, Βρέττας,  Χολέβας, Σωτηρίου, Γιάντσιος). Το φιλμ του αγώνα: 
7': κάθετη πάσα στην περιοχή του Αστέρα κανείς όμως δεν βρίσκει τη μπάλα κι αυτή περνάει άουτ.
10': εκτέλεση φάουλ από το Βρέττα η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, ο Παν.Τάσσος δεν την βρίσκει σωστά στο "ριμπάουντ" και αστοχεί μέσα από τη μικρή περιοχή.
24': κόρνερ από αριστερά με τον Κ. Σταμάτη στην καρδιά της περιοχής της Γραμματικούς ολιγωρία από επιτιθέμενους και αμυνόμενους και η μπάλα καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα.
30' κάθετη πάσα από τον Κ.Σταμάτη στη δεξιά πλευρά της επίθεσης στον Σωτηρίου, αυτός μπαίνει στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή "κόβει" στον Γαντζούδη που πλασάρει στην κενή εστία όμως ο τερματοφύλακας με φοβερή εκτίναξη διώχνει σε κόρνερ.
52' ο Γαντζούδης με κεφαλιά βρίσκει τον Βρέττα κι αυτός πασάρει στον Σωτηρίου ο οποίος μπαίνει στην περιοχή και σεντράρει, η μπάλα βρίσκει αμυντικό των φιλοξενούμενων και καταλήγει στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.
65' ο Βρέττας διεισδύει προς την αντίπαλη περιοχή, ο Σωτηρίου σουτάρει αλλά η μπάλα κοντράρει και περνάει άουτ.΄Στο κόρνερ που εκτελείται ο Δάλλας θα σουτάρει με καλές προϋποθέσεις αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ. 
81' κόρνερ από το Δάλλα από αριστερά κεφαλιά του Δενδρινού στο δοκάρι.
92' ο Χολέβας κλέβει τη μπάλα μπαίνει μόνος στην περιοχή και πλασάρει ιδανικά κάνοντας το τελικό 2-0.
Εξαιρετική η διαιτησία του κ. Γκιάφη και των βοηθών του.
 ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Μαντέλος-Γιάννης Ντζιβανάκης) Γιάντσιος, Κοκόρης, Παππάς, Βασιλόπουλος (Δάλλας), Σταμάτης Κ., Γαντζούδης, Μπλαχούρας,  Παπαδόπουλος, Σωτηρίου (Χολέβας), Τάσσος, Βρέττας. 

ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ

1.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
62
ΑΝΟΔΟΣ
2.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
50
PLAY-OFFS
3.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
44

4.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
43

5.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ
42

6.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
42

7.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
39

8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
30

9.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
29

10.
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
28

11.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ
23

12.
ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ
21
ΜΠΑΡΑΖ
13.
ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
12
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
14.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ
9
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 24ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α.Ο.Παπαδατών - Αράκυνθος Ματαράγκας
0-4
Α.Ε.Παλαιοπαναγιάς - Γ.Ο.Μεσολογγίου
0-3
Α.Ε.Οινιαδών - Α.Ο.Λυγιάς
1-0
Θύελλα Αγ.Ανδρέα - Αρης Αιτωλικού
1-3
Αστέρας Μεσολογγίου- Αχιλλέας Γραμ/κούς
2-0
Ακαδημία Ναυπάκτου - Αετός Σταμνάς
0-1
Αστέρας Κεφ/σου - Α.Ο.Ζευγαρακίου
0-3 α.α




1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χίλια μπράβο σε όλους στον Αστέρα!!!!!