Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Μια μικρή αναδρομή έως τώρα

Την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο η ομάδα του Αστέρα ξεκίνησε με όνειρα και στόχο ότι θα παρουσιάσει κάτι το διαφορετικό στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΝΑ. Στο συμπέρασμα αυτό οδήγησε η πολύ καλή πορεία της ομάδας την προηγούμενη χρονιά και το καλό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα . Αυτό φυσικά οφείλετε στην πολύ καλή δουλειά που έκανε ο γυμναστής και προπονητής ποδοσφαίρου κάτοχος UEFA B που καθοδηγούσε την ομάδα ο κ. Σαρρής. Μια ομάδα καλογυμνασμένη με αγωνιστική πειθαρχεία και πλάνο στο παιχνίδι της που σε κάθε σχεδόν παιχνίδι έπαιρνε τα εύσημα των αντιπάλων ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Η καλή αυτή δουλειά του κ. Σαρρή «ανάγκασε» την ΑΕ Μεσολογγίου να προτείνει στον κ. Σαρρή να αναλάβει την εκγύμναση της ομάδας στην επανεμφάνιση της στην Δ΄ Εθνική καθώς και πόστο στις ακαδημίες της ΑΕΜ. Με την συναίνεση του Αστέρα ο κ. Σαρρής ανέλαβε παράλληλα με τον Αστέρα και την ΑΕΜ. Αυτό έγινε διότι ο κ. Σαρρής είναι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα του Αστέρα και δεν ήθελε να αφήσει το έργο του μισοτελειωμένο ενώ και οι παράγοντες του Αστέρα των θεωρούσαν ιδανικό ώστε να διαπαιδαγωγήσει τα νέα παιδιά της ομάδας. Κάπου όμως οι πολλές υποχρεώσεις της ΑΕΜ, κάπου το κακό ξεκίνημα του Αστέρα στο πρωτάθλημα, οδήγησαν τον κ. Σαρρή στην απόφαση να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα μέσα σε καλό κλίμα και σε μια φορτισμένη συναισθηματικά απόφαση.

Η διοίκηση του Αστέρα μπροστά στο απρόβλεπτο αυτό γεγονός βρέθηκε σε ένα αδιέξοδο. Στο σημείο αυτό ο παλιός προπονητής της ομάδας με τον οποίο είχε πραγματοποιηθεί η καλύτερη πορεία της ομάδας έως τώρα στην Β΄ κατηγορία και είχε φύγει λόγω βεβαρημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων προθυμοποιήθηκε αυθόρμητα να βοηθήσει και πάλι την ομάδα αν και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.
Έτσι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΤΕΛΟΣ επέστρεψε στον Αστέρα Μεσολογγίου. Επέστρεψε σε ένα γνώριμο περιβάλλον και σε μια κατηγορία που την ξέρει πάρα πολύ καλά. Επέστρεψε διψασμένος για δουλειά και αποφασισμένος να δουλέψει με νέα παιδιά.