Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΟΝΕΙΡΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Την ήττα με 2-ο γνώρισε ο Αστέρας στην έδρα του Άνω Κεράσοβου και έχασε και τις λίγες μαθηματικές ελπίδες που είχε για να διεκδίκηση της δεύτερης προνομιούχου θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στην Α2. Η ομάδα αν και έπαιζε σχεδόν πλήρεις σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε ότι μπορεί να πάρει την νίκη και δεν έπιασε καλή απόδοση. Η μονή δικαιολογία που μπορεί να δοθεί στους παίκτες και τον προπονητή είναι το υψόμετρο που βρίσκεται το χωριό καθώς και η απόσταση μιας ώρας που χρειάστηκε για να φτάσει η ομάδα. Έτσι το Κεράσοβο φέτος κέρδισε την ομάδα δυο φορές (και τις δυο με τον Μαντέλο προπονητή, καμία άλλη ομάδα δεν έχει δυο νίκες με τον Αστέρα φέτος) και θα λέγαμε ότι στέρησε την άνοδο από την ομάδα μας. Το παιχνίδι ζητάν κλειστό και δυνατό και στον τομέα αυτό κυριάρχησε κατά κράτος το Κεράσοβο. Πήρε σχεδόν όλες τις μονομαχίες που ξέγιναν στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισε τους τρεις πόντους. Από τον Αστέρα πλην του Κατσάνου του Τσιγαρίδα και του Άννινου που ξεχώρισαν όλοι οι υπόλοιποι ήταν κατώτεροι των προσδοκιών. Αυτή την φορά που ο προπονητής είχε όλα τα όπλα στην φαρέτρα του δεν μπόρεσε από τον πάγκο να δώσει ώθηση στην ομάδα είτε με τις αλλαγές είτε με τις οδηγίες του. Παρόλο που χαθήκαν οι ελπίδες για την άνοδο, το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμη και πρέπει στα εναπομείναντα παιχνίδια η ομάδα να προσπαθήσει να πάρει τις νίκες ώστε να μην δώσει δικαιώματα για ψιθύρους αλλά και να πάρει την καλύτερη θέση που έχει πάρει ποτέ στην ιστορία της στην Β΄ κατηγορία. Ακόμη ένα ρεκόρ που πρέπει να κυνηγήσουν οι παίκτες με τον προπονητή είναι το σύνολο πόντων σε παιχνίδια που έχει ο Μαντέλος από την ώρα που ανέλαβε.. Έως τώρα έχει πολύ καλό ποσοστό και πρέπει να παραμείνει σε καλά επίπεδα γιατί με την δουλειά του φέτος το δικαιούται.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na xereste ton proponitara sas. Opou pige ektos edras efige me kato ta autia

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ......ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΙΟΛΑΣ......ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕΣ....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΚΡΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

kala xarite ta ga.......sia apo tous blaxous fetos kai kratiste ton Mantelo kai gia tou xronou. Min tin pathei opos tin alli fora omos pou ekane mia poreia kata lathos kai tin deyteri xronia efige kinigimenos. Ante geia

Ανώνυμος είπε...

kala xarite ta ga.......sia apo tous blaxous fetos kai kratiste ton Mantelo kai gia tou xronou. Min tin pathei opos tin alli fora omos pou ekane mia poreia kata lathos kai tin deyteri xronia efige kinigimenos. Ante geia

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΞΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΤΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.....ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ....ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΛΕΣ.....ΚΑΙ ΤΑ ΓΑ..ΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΕΛΟ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ.....ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

η αληθεια ειναι οτι οι παιχτες του αστερα δεν επαιξαν καλα. Το παιξιμο ορισμενων ηταν πολυ προκλητικο και δεν σεβαστηκαν τους συμπαιχτες τους.Αναρωτιεμαι θεωρουν τον εαυτο τους τοσο εξυπνο και τους αλλους τοσο χαζους.Δεν ξερουν οτι τα παπαγαλακια αρχισαν να μιλουν και να λενε πραγματα που δεν ειναι και πολυ ηθικα.

Ανώνυμος είπε...

καταρχήν εσύ που λες τις βρισιές σε θεωρώ ανάγωγο. και ελπίζω να μην συνέτυχες ποτέ στην οικογένεια του αστέρα γιατί βρομόστομη σαν και σένα δεν έχουν δουλειά σε μια ομάδα που μονό αγάπη και πολιτισμό προάγει στον τόπο και μαλιστα με πρωσική αυτοθυσία των παραγόντων προπονητών και παιχτών καθώς όπως θα ξέρεις ο Αστέρας είναι μια πραγματική ερασιτεχνική ομάδα.
Όσο για τον Μοντέλο, τον Σαρρή η οποίον δίπορτε υπηρέτησε την ομάδα οι παράγοντες και οι παίχτες τους είναι ευγνώμων. Ενδεχόμενος να μην ξέρεις αλλά αυτό που μετράει δεν είναι η θέση στο πρωτάθλημα αλλά το λιθαράκι που έβαλε ο καθένας από αυτούς στην ομάδα. Βεβαία από τον επίπεδο σου συμπεραίνω ότι είναι ψιλά γράμματα αυτά για σένα αλλά στα λέω έτσι για να το κόβουμε το παραμυθάκι με το οποίο μας έχεις πρήξει.
Υ.Γ 1.δεν θα καταφέρεις να καταργήσουμε το site το πολύ πολύ αν συνεχίσεις να προσβάλεις άτομα και καταστάσεις να διαγράφετε κάθε σχόλιο σου
2. αν έχεις αξιοπρέπεια βαλέ το ονόματακι σου από κάτω γιατί ο στόχος του ισόχωρου δεν είναι η ηλιθιότητα και ύβρης αλλά ελευθερία έκφρασης και επικοινωνίας.

Βίκυ

Ανώνυμος είπε...

symfono me tin kyria Biki se oti oti leei kai mprabo pou eponima pairnei thesi