Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΝΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝ. ΣΤΑΜΑΤΗ

Στις 2 Απριλίου ( Μεγάλη Παρασκευή) ο Κωνσταντίνος Σταμάτης , μέλος του Δ.Σ. του Αστέρα Μεσολογγίου και εκλεκτό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας του Μεσολογγίου έφυγε από κοντά μας . Ο Κωνσταντίνος Σταμάτης, πατέρας του προέδρου Παναγιώτη Σταμάτη και του ποδοσφαιριστή Νίκου Σταμάτη, άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή το πρωί προδομένος από την καρδιά του. Ο Κώστας ήταν ένας από αυτούς που πρωτοστάτησαν για την επανίδρυση της ομάδας του Αστέρα Μεσολογγίου το 1998 και συμμετείχε από τότε ανελλιπώς και ενεργά σε όλα τα Δ.Σ. προσφέροντας από διάφορες θέσεις κάθε φορά. Η απώλεια του άφησε μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια του Αστέρα Μεσολογγίου.

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή το απόγευμα:

Αποχαιρέτησε η πόλη του Μεσολογγιου ένα άξιο τέκνο της.

Αποχαιρέτησε η οικογένεια του τον καλό σύζυγο, το στοργικό πατέρα

Αποχαιρέτησε ο εμπορικος συλογος ένα δραστήριο, έντιμο και ικανό μέλος του.

Αποχαιρέτησαν οι φίλοι ένα πιστό, ειλικρινή και πρόσχαρο φίλο.

Αποχαιρέτησε η οικογένεια του Αστέρα Μεσολογγίου έναν πιστό στατιώτη της ομάδας και προάσπιστη του αγνού αθλητισμού και του εφ αγωνίζεστε, τον αγαπημένο ¨κυρ. Κώστα ¨.

Αποχαιρετούμε όλοι μας ένα άνθρωπο που αγωνίστηκε σε ολόκληρη τη ζωή του με πίστη και σεβασμό στις υψηλές αξίες. Έναν ανθρωπο με το ξεχωριστό προτέρημα να εμψυχώνει και να δινει δυναμη και μαθηματα ζωης σε οσους ειχαν την τυχη να συναναστραφουν μαζι του.

Κωστα νικήθηκες στον αγώνα σου με τον θάνατο, οπού κανείς δεν βγαίνει νικητής.
Κέρδισες, όμως, την καταξίωση στον αγώνα της ζωής και θα παραμείνεις στην μνήμη μας και στην καρδιά μας.

Το χώμα της Μεσολογγίτικης γης που τώρα σε σκεπάζει ας είναι ελαφρύ.

Αιωνία σου η μνήμη πολυαγαπημένε Κώστα.

Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας καταθέσουμε την εμπειρία μας με ένα απλό σχόλιο όσοι είχαμε την τύχη για μια μικρή ή μεγάλη επαφή με τον κυρ. Κώστα ώστε να καταλάβουν οι αναγνώστες για το το διαμάντι άνθρωπος ήταν.

Ανώνυμος είπε...

Λάτρης του Αθλητισμού, και δη του Ποδοσφαίρου, εξ ου και το προσωνύμιο ''Χάϊτας''- για όσους δεν γνωρίζουν, υπήρξε μεγάλος Έλληνας ποδοσφαιριστής στην δεκαετία του '50-'60 του Πανιωνίου,- καθώς υπήρξε φίλος και οπαδός του Πανιωνίου.