Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ 3-4


ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ 3-4

Ήττα σοκ γνώρισε την Κυριακή το απόγευμα η ομάδα μας από την ουραγό στην βαθμολογία  ΑΕ Οινιαδών. Το αγγλικό σκορ που είχαμε  ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο αλλά άφησε στην ομάδα μας πικρή γεύση μια και πέτυχε 5 γκολ ( 2 αυτογκόλ) και τελικά έχασε. Έτσι χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία να ξεφύγει για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και συγχρόνως να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την δεύτερη θέση καθώς και οι διαφορές είναι πολύ μικρές.

Φίλμ του αγώνα:
Στο 15΄ μετά από επικίνδυνη σέντρα από παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας ο Σταθής βάζει άτσαλα το πόδι και το 0-1 είναι γεγονός.

Στο 20΄ άμεση απάντηση για τον Αστέρα με τον Ηλία Καλύβα που με τρομερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή κάνει το 1-1.

Στο 23΄ και πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών του Αστέρα νέο αυτογκόλ από τον Αντωνίου και το 1-2 φέρνει τον Αστέρα σε θέση κυνηγού.

Στο 34΄ με σουτ ο πολύ καλός ποδοσφαιριστής Νεστοράτος κάνει το 1-3 και δυσκολεύει αφάνταστα τα πράγματα.

Στο 49΄ η αλλαγή του Καρακώστα έφερε άμεσα αποτελέσματα μια και με κοντινό σουτ κάνει το 2-3.

Στο 52΄  όμως και πάλι από αμυντικό λάθος ο Νεστοράτος και πάλι γράφει το 2-4 και δείχνει να τελειώνει τουλάχιστον ψυχολογικά το παιχνίδι.

Στο 55΄  ο Καρακώστας δίνει ξανά ενδιαφέρον στο παιχνίδι μια και μετά από ατομική προσπάθεια κάνει το 3-4.  Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα πραγματικά το γήπεδο έγερνε προς την εστία της ΑΕ Οινιαδών όμως η φράση « δεν ήθελε να μπει με τίποτα» χαρακτηρίζει επακριβώς το τι ακλούθησε. Τελικά ο αγώνας έληξε με νικητή την ΑΕ Οινιαδών που ο γνωστός Λάρυ πανηγύρισε δεόντως. Στο 80΄  υπάρχει μια καθαρή περίπτωση πέναλτι πάνω στον Κρίκο και ο διαιτητής αν και κοντά αρνείται να δώσει στον Αστέρα. Βέβαια αυτό συν τις απουσίες των Ν. Σταμάτη, Καρέτσου, Τσιγαρίδα, Καγιά δεν πρέπει και δεν αποτελούν δικαιολογία ώστε να μην μπορείς να κερδίσεις τον « Λάρυ».

Αστέρας: ΤΣΑΜΠΟΚΟΥ, ΚΑΛΥΒΑΣ Π, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΣΤΑΘΗΣ, ΚΡΙΚΟΣ, ΓΑΝΤΖΟΥΔΗΣ, ΚΑΛΥΒΑΣ Η, ΔΕΛΗΣ, ΦΟΥΝΤΑΣ, ΜΑΛΔΑΒΙΝΑΣ

ΑΕ Οινιαδών: ΒΛΑΧΑΚΗΣ, ΚΑΤΕΡΗΣ, ΜΠΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΝΔΡΑΛΗΣ,ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΠΟΛΥΖΟΣ, ΣΕΡΜΕΝΤΖΕΛΗΣ, ΠΑΡΡΑΣ, ΝΕΣΤΟΡΑΤΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΖΑΠΑΝΤΗΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

afoy den empene h mpala mesa se kapoies faseis mhn leme tpt