Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 4-1

Σε ένα δύσκολο και πολύ δυνατό ματς η ομάδα μας ηττήθηκε μέσα στο Αγρίνιο από τον Αστέρα με σκορ 4-1. Τα πολλά ατομικά λάθη που έγιναν στο α' ημίχρονο στοίχισαν τέσσερα γκολ και παρά την καθολική υπεροχή του β' ημιχρόνου και τις πάμπολλες ευκαιρίες που χάσαμε δεν καταφέραμε όχι μόνο να ανατρέψουμε το σκορ αλλά ούτε καν να μειώσουμε τη διαφορά. Η ομάδα του Αγρινίου στηρίχτηκε στη δύναμη στο α' ημίχρονο, στις φωνές προς τους διαιτητές και στα πολύ δυνατά μαρκαρίσματα. Η ομάδα μας έχει πολλά παράπονα από την φιλοξενία των αγρινιωτών που σε καμία περίπτωση δεν ανταπέδωσαν αυτή του αγώνα του α' γύρου στο Μεσολόγγι.
Στην έναρξη του αγώνα ο Αστέρας Μεσολογγίου μπήκε πολύ δυνατά χάνοντας με τον Ντέμη (Χαμοσφακίδη) δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Η πρώτη μάλιστα ήταν κλασσική αφού στο τετ-α-τετ του Ντέμη η μπάλλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι. Όμως ατομικά λάθη μας έφεραν πίσω στο σκορ με 3-0. Μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Καρέτσος Β., ο Σακκαρέλης με κεφαλιά κάνει το 3-1, για να ακολουθήσει άλλο ένα γκόλ για το Αγρίνιο και το σκορ να κλείσει στο ημίχρονο στο 4-1.
Στο β' ημίχρονο η αγρινιώτικη ομάδα δεν μπήκε στο γήπεδο. Ο Αστέρας Μεσολογγίου έχασε τουλάχιστον έξι τετ-α-τετ με τους Αντωνίου, Καλύβα και Τσαλαφούτα και θα μπορούσε να έχει γυρίσει το ματς εκμετελευόμενος την πολύ καλή του φυσική κατάσταση και το "ξεφούσκωμα" των αντιπάλων που κυριολεκτικά δεν πάτησαν την περιοχή μας.
Άθλια η διαιτησία του βοηθού Ξηροκώστα, ο οποίος μάλλον πρέπει να αποσυρθεί από τη διαιτησία...Το DVD του αγώνα στη διάθεσή του καθώς και σε οποιονδήποτε υπεύθυνο!!!
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Τσαπόκου, Καρέτσος Γ., Τσιγαρίδας (Καρακώστας), Τσαλαφούτας, Σταθής, Σακκαρέλης, Κατσάνος, Καρέτσος Β.,  Χαμοσφακίδης, Σταμάτης Ν. (Καλύβας Π.), Αντωνίου.
Η ομάδα του Αστέρα Μεσολογγίου εκφράζει τη λύπη της και την αγανάκτησή της για τη φιλοξενία της ομάδας του Αστέρα Αγρινίου το Σαββάτο 24 Μαρτίου στο γήπεδό της κατά τη διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα. Τέτοιου είδους συμπεριφορές ούτε προάγουν  το τοπικό μας ποδόσφαιρο ούτε αρμόζουν σε σωματεία που μάλιστα θέλουν να λένε πως πρωταγωνιστούν στην κατηγορία. Μια σύγκριση της φιλοξενίας που έτυχαν όταν ήρθαν στο Μεσολόγγι στον πρώτο γύρο θα ήταν πολύ χρήσιμη για την εξαγωγή συμπερασμάτων.

Πολύ χαρακτηριστική φάση που επαναλήφθηκε πολλές φορές με τον συγκεκριμένο παίχτη του Αγρινίου!!!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 24-25/3/2012

ΑΓΩΝΑΣ

ΣΚΟΡ
ΑΟ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ – ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
ΠΑΟ ΚΑΤΟΧΗΣ – ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ
ΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΠΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
0-3 Α/Α
0-3 Α/Α
ΡΕΠΟ
1-0
1-2
4-1
0-2
1-1
Α/Α

ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΑΓΩΝΕΣ

ΤΕΡΜΑΤΑ
ΥΠΕΡ
ΤΕΡΜΑΤΑ
ΚΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ
23
59
19
53
PLAY-OFFS A2
2.
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
24
42
14
52
3.
ΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
23
64
19
51
4.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
23
56
31
50
5.
ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ
23
64
40
37
6.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
23
45
39
36
7.
ΠΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
24
39
36
35
8.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
23
34
27
34
9.
ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
23
30
43
32
10.
ΑΕΚ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
24
40
56
30
11.
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
23
31
34
26
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
12.
ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ
24
23
50
23
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
13.
ΑΟ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ
23
19
43
9
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
14.
ΠΑΟ ΚΑΤΟΧΗΣ
23
18
64
5
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
15.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
24
28
77
3
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

 Επόμενος αγώνας την Κυριακή 1 Απριλίου στις 3 μ.μ. εντός έδρας με την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς πηγαίνουμε βόλτα στην τουρλίδα, δίπλα στην θάλασσα και βλέπουμε τις πελάδες και το ηλιοβασίλεμα..Αυτοί πηγαίνουν βόλτα σε ένα δρόμο ανάμεσα στα χωράφια που κάποτε φύτευαν καπνά..Λογικό να βγάζουν το κόμπλεξ...Το ξέρουν καλά ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Απο το ηλιοασίλεμα έχεις γίνει τόσο υπεράνω;
Ακόμα μια μορφή κόμπλεξ είναι η εξής...το google μορφώνει καμιά φορά, αν θες να το χρησιμοποιείς...!
Έχουμε και λέμε λοιπόν..
Πολλοί άνθρωποι δίνουν στους γύρω τους με κάθε τρόπο την εικόνα της ατομικής τους ανωτερότητας και προσπαθούν μέσα από συνεχόμενες συγκρίσεις να αποδείξουν ότι είναι "οι καλύτεροι, δυνατότεροι, πλουσιότεροι, πιο πονηροί, καπάτσοι, κοινωνικοί...". Οι άνθρωποι αυτοί ξεκινούν τις κοινωνικές τους συναναστροφές προσπαθώντας να αποδείξουν ότι είναι ανώτεροι από τους υπόλοιπους και να δείξουν με κάθε τρόπο στους άλλους ότι είναι κατώτεροι. Αυτό γίνεται με τόσο κραυγαλέο τρόπο, που καθιστά τα άτομα αυτά αντιπαθητικά αλλά και πολλές φορές αντικείμενο κοροϊδίας από τον περίγυρό τους.

Γιατί όμως επιλέγει κανείς μια τέτοια στάση ζωής; Στην πραγματικότητα, αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται ακριβώς αντίθετα από αυτό που δείχνουν: διακατέχονται από ένα απύθμενο αίσθημα μειονεξίας και κατωτερότητας και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μην το φανερώσουν, φτάνοντας στο άλλο άκρο. Στην πραγματικότητα δεν προσπαθούν να "πείσουν" τους άλλους ότι είναι καλύτεροι, αλλά είναι μια απόπειρα να πείσουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Δυστυχώς, όμως, χρησιμοποιούν τον λάθος τρόπο κι έτσι δεν πετυχαίνουν το ζητούμενο, αλλά το αντίθετο: η στάση τους και οι τρόποι τους συχνά τους αποξενώνουν από τους άλλους κι έτσι δε βιώνουν την επιτυχία και την αναγνώριση που επιθυμούν...

Όπως βλέπεις Ανώνυμε δε διαφέρεις και πολύ απο αυτό που απεχθάνεσαι παρά τις πελάδες, έχουμε παίξει και με την ΑΕΜ στο παρελθόν και ξέρουμε απο μεσολογγίτικη φιλοξενία...μην τα ισοπεδώνουμε όλα κα μην παρουσιάζουμε τα πράγματα όπως θέλουμε. Ηρθατε και στο Δακ στον πρώτο γύρο και δε νομίζω να σας ενόχλησε κανείς...κι εκεί Αγρίνιο ήταν..τέλος πάντων θα μπορούσα να γράψω 10000 λέξεις ακόμα αλλά νομίζω οτι δεν υπάρχει λόγος.
Με τη συγκεκριμένη ομάδα του Αγρινίου έτσι γίνεται και αυτός ο διαχωρισμός θα έπρεπε να υπάρχει κάπου στο σχόλιό σου..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αγρινιώτη διάβασε τώρα να μαθαίνεις.....
Πρώτον: Αυτά που έγραψα στο πρώτο σχόλιο καθώς επίσης και αυτά που γράφω τώρα είναι δικές μου σκέψεις. Δεν χρειάστηκε να ψάχνω στο google διάφορες λέξεις για να γράψω ένα κείμενο... Ξέρω και σκέφτομαι ΜΟΝΟΣ μου, ξέρω και γράφω ΜΟΝΟΣ μου... Θα σου πρότεινα λοιπόν να αρχίσεις να διαβάζεις κανένα βιβλίο ώστε να διευρύνεις λίγο τις γνώσεις σου και ν’αρχίσεις να σκέφτεσαι και να γράφεις χωρίς την βοήθεια άλλων... Για ψαξ’το λίγο... Αν θες πες μου να σου προτείνω κάτι καλά βιβλία...
Δεύτερον: Ρωτάς αν έγινα υπεράνω από το ηλιοβασίλεμα... Όπως ανέφερα και πριν ΔΙΑΒΑΣΕ κανα βιβλίο... Δεν έχεις ακούσει τίποτα για την ιστορία αυτού του τόπου; Είναι πολλά και δεν μπορώ να τα αναφέρω τώρα. Αλλά εκεί στο google που ψάχνεις γράψε Μεσολόγγι και διάβασε.. Ίσως να έχεις δει την λιμνοθάλασσα, το ηλιοβασίλεμα, τις πελάδες και την απέραντη ομορφιά της φύσης που απλώνεται με τόση μεγαλοπρέπεια μπροστά στα μάτια σου... Μάγεμα η φύσις και όνειρο... Γι’αυτούς και άλλους τόσους λόγους νιώθω περήφανος για τον τόπο μου.. Η υπερηφάνια για αυτόν τον τόπο ξεχυλίζει σε κάθε άνθρωπο που είναι ευλογημένος από τον Θεό να ζει στο Μεσολόγγι.. Τόπος ΙΕΡΟΣ, τόπος ευλογημένος και αγιασμένος από τον Θεό..!!!
Τρίτον: Επειδή έχω γνωρίσει αρκετούς οι οποίοι είτε κατάγονται από το Αγρίνιο είτε διαμένουν εκεί, μπορώ να σου πω ότι η πλειοψηφία αυτών δεν μιλάει άσχημα για το Μεσολόγγι. Σέβονται κ εκτιμούν το μεγαλείο αυτού του τόπου. Μάλιστα επισκέπτονται συχνά την Ιερή Πόλη ώστε να απολαύσουν την μαγεία που περιβάλλει αυτόν τον τόπο.. Οι υπόλοιποι μην μπορώντας να αντέξουν ότι ο διπλανός τους είναι καλύτερος βγάζουν ένα απίστευτο κόμπλεξ που συνοδεύεται από ύβρεις και επιθετικότητα... Εγώ στο πρώτο μου σχόλιο σ’αυτούς αναφέρομαι...Τώρα σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκεις διάλεξε και πάρε..
Τέταρτον: Αναφέρθηκες στην ΑΕΜ... Αν δεν γνωρίζεις έχουν περάσει αρκετοί αγρινιώτες από την ομάδα.. Όλους τους έχουμε στηρίξει και τους έχουμε σεβαστεί(κάποιους περισσότερο απ’όσο θα έπρεπε). Δεν ξεχωρίσαμε ποτέ αν είναι αγρινιώτης η οτιδήποτε άλλο.. Αν θες ρώτα να μάθεις!!!
Ελπίζω να σε κάλυψα.. Αν όχι περαστικά..!!!
Υ.Γ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΑΕΜ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Απλά συνεχίζεις να είσαι ίδιος... ;-)
Για να νιώσεις πιο όμορφα λοιπόν σου λέω οτι ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ...
Αν διαβάζω βιβλία είναι ένα θεμα που δεν το γνωρίζεις αλλα παρ΄όλα αυτά κρίνεις..
Σου χαρίζω ένα χαμόγελο γιατί με στεναχωρείς με τη στενότητα του μυαλού σου.
Να είσαι καλά και να απολαμβάνεις τις ομορφιές όλων των τόπων.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ 8.05 ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ . ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥ 1ου ΣΧΟΛΙΟΥ,ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΟΠΟΤΕ ΑΔΙΚΩΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΕΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι αλλά ξέρω να διαβάζω και δεν υπάρχει αναφορά στο ποδόσφαιρο στο πρώτο σχόλιο του φίλου. Υπάρχει μια γενικότερη υποβάθμιση του Αγρινίου και των κατοίκων του. Φυσικά και υπάρχει η ελευθερία του καθένα να εκφράζει την άποψή του και συμφωνώ με το γεγονός πως πρέπει να σταματήσει η διαμάχη ανάμεσα στις πολεις.Για αυτό εξάλλου και έκανα μια αναφορά σε ένα άλλο είδος κόλπεξ, αυτό της ανωτερότητας.Τώρα αν διαβάζω δε διαβάζω γνωρίζω ιστορία παιχτες κοσμο φιλαθλους και καταστάσεις είναι άλλο θεμα.Δεν έχω προβλημα με το Μεσολόγγι δεν έχω προβλημα με το Αγρίνιο, συνεχίζει να με ενοχλεί αυτή η διαμάχη.Στα καθαρά ποδοσφαιρικά τώρα ελπίζω να υπάρξει η ίδια φιλοξενία στην Ένωση όπως αυτή που είχατε κι εσείς στο ΔΑΚ..Λίγα λόγια και καλά. Μπάλα παίζουμε δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αγρινιώτη για να τελειώνουμε...
Πρώτον στο τρίτο σχόλιό μου, σου αναφέρω δύο κατηγορίες νοοτροπίας που υπάρχουν στην πόλη σου.. Σου είπα διάλεξε και πάρε... Απ’οτι φαίνεται διάλεξες.. Αυτή που έχουν οι λίγοι.. Ελπίζω κάποτε να δεις την αλήθεια και ν’αλλάξεις. Ποτέ δεν είναι αργά...
Δεύτερον επειδή αναφέρεσαι για την φιλοξενία, έχω να σου πω ότι εμείς εδώ στο Μεσολόγγι μεγαλώσαμε στην πόλη των ποιητών,των Ηρώων,στην πόλη των τεχνών και των γραμμάτων..Αν μη τι άλλο μάθαμε να ζούμε με πολιτισμό.. Έτσι λοιπόν συμπεριφερόμαστε με τον καλύτερο τρόπο στον οποιονδήποτε επισκέπτη του τόπου μας.. ΄Οσο για τον Αστέρα επειδή σεβόμαστε πρώτα απ’ολα τους εαυτούς μας και κατά συνέπεια όλους τους φιλοξενουμενους, συμπεριφερόμαστε ΑΨΟΓΑ σε κάθε ομάδα που έρχεται στο Μεσολόγγι.. Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για την συμπεριφορά της ομάδας μας εντός και εκτός έδρας... Δεν υπάρχει λόγος ν’αλλάξει αυτό την Κυριακή...
Αυτά φιλαράκι...Και εύχομαι την Κυριακή να γίνει ένα καλό παιχνίδι!!!