Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 1-0

Μεγάλη νίκη που δίνει ξανά άλλο ενδιαφέρον στην υπόθεση της ανόδου πέτυχε η ομάδα μας μέσα στο Ενωσιακό γήπεδο το Σάββατο το μεσημέρι επί της Ακαδ. Ευηνοχωρίου με σκορ 1-0. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον  προπονητή του Αστέρα που μετά από μια δύσκολη εβδομάδα μετά την άδικη ήττα από την ομάδα του Λυγιά, κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους και να πετύχουν αυτή την πολύ σημαντική νίκη που δίνει ελπίδες στην ομάδα μας για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στους αγώνες μπαράζ. Παρόλο που το ματς ήταν γενικά νευρικό και ήταν λίγες οι ευκαιρίες που χάθηκαν, ο Αστέρας στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο, είχε ορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης κατά διαστήματα και κυρίως στο α' ημίχρονο, και έφτασε πιο πολλές φορές με κλασικές ευκαιρίες στο γκολ. Αντίθετα η Ακαδημία δεν είχε καμία κλασική ευκαιρία -εκτός από ένα σουτ μέσα από την περιοχή που έφυγε άουτ στο β' ημίχρονο- και προσπάθησε να μπει στην περιοχή του Αστέρα κυρίως με σέντρες και μακρυνές μπαλιές. Το φιλμ του αγώνα:
Στο 4' σουτ του Στάθη από καλή θέση  μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας.
Στο 12' μετά από κόρνερ του Καρέτσου Β. η μπάλλα πέρασε από πολλά πόδια μέσα στη μικρή περιοχή της Ακαδημίας όπου ο Γερετσιάν στην προσπάθειά του να απομακρύνει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του γράφοντας το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Στο 43' πολύ ωραίο σουτ του Ντέμη έξω από την μεγάλη περιοχή αποκρούει με υπερένταση ο τερματοφύλακας.
Στο 60' καλή εκτέλεση φάουλ από τον Καρέτσο η μπάλλα λίγο άουτ.
Στο 90' ο Καρβέλης εκτέλεσε απευθείας κόρνερ που απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από αμυντικό της Ακαδημίας. 
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κούστας (Σταμάτης Βαγγ.), Κουλός, Καρβέλης, Κατσάνος, Σταθής, Γατζούδης, Τσααλαφούτας, Καρέτσος Β. (Σακαρέλης), Αντωνίου (Καγιάς), Στάθης, Χαμοσφακίδης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά:
Εάν θέλουμε να παίξουμε στα play-off θα πρέπει να κερδίσουμε-μόνο νίκη, όχι ισοπαλία- το ΓΟΜ. Η Ακαδημία έχει Λυγιά και Γομ στο καπάκι, το ίδιο και το ΓΟΜ. Η επόμενη αγωνιστική είναι η πιο σημαντική της χρονιάς για μας. Νίκη και μόνο νίκη.....

Ανώνυμος είπε...

Στους επόμενους αγώνες αν παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε,με πάθος και χωρίς αγχος,φύγαμε για Α τοπικό.

Ανώνυμος είπε...

ουτε το ΓΟΜ δε νικησαμε .
που παμε ρε;