Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ 3-0

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ σήμερα νίκησε δύσκολα την Κατοχή. Η πρώτη καλή φάση του αγώνα έγινε στο 22' όταν ο Ηλίας Καλύβας βγήκε μόνος του στην πλάτη των αμυντικών και φθάνοντας στο ύψος  της μεγάλης περιοχής, επιχείρησε άστοχο σουτ. Στο  28' και στο 37' ο τερματοφύλακας Λεωνίδας Κούστας έκανε καταπληκτικές  αποκρούσεις και κράτησε το μηδέν. Στο 32' έγινε το 1-0 από λάθος των αμυντικών επωφελήθηκε ο Κατσαβός ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στο Χαμοσφακίδη. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ΑΣΤΕΡΑΣ κέρδισε φάουλ το οποίο κτύπησε ο Χαμοσφακίδης και με τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στο ΓΑΜΑ της  εστίας του Τρικάρδου κάνοντας το 2-0. Στο β’ ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ έδωσε χώρο στους αντιπάλους οι οποίοι όμως δεν έκαναν την μεγάλη ευκαιρία για γκολ, εκτός από το δοκάρι στο 84'. Οσες φορές χρειάστηκε να επέμβει ο τερματοφύλακας Κούστας, το έκανε με μεγάλη επιτυχία.  Στο 88' του αγώνα αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Τρικάρδου Γκασούκας με δεύτερη κίτρινη. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Φλωρόπουλος κάνοντας το 3-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα με σουτ έξω από την περιοχή.
ΑΣΤΕΡΑΣ:  ΚΟΥΣΤΑΣ ΛΕΩΝ. – ΚΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓ. – ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΙΩΑΝ. – ΣΤΑΘΗΣ ΓΕΡ. –ΓΑΝΤΖΟΥΔΗΣ ΑΠ. – ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΒΑΣ. – ΚΑΡΒΕΛΗΣ ΧΡ.  (ΓΚΕΖΕΠΗΣ Α. 67ο’) – ΣΑΚΑΡΕΛΗΣ Π. (ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. 76ο’) – ΚΑΤΣΑΒΟΣ Γ. – ΚΑΛΥΒΑΣ Η. (ΑΝΤΩΝΙΟΥ Κ. 84ο’) – ΧΑΜΟΣΦΑΚΙΔΗΣ Δ.

2 σχόλια:

ΕΝΩΣΙΣ ΑΕΚ είπε...

Α ρε Ντέμη παιχταρά!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΣΤΕΡΑΡΑ