Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 1-3

Για άλλη μια φορά φέτος η ομάδα μας αναδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων, γνωρίζοντας την ήττα μέσα στο Μεσολόγγι, από την πραγματικά πολύ καλή ομάδα της Ένωσης Ευηνοχωρίου. Ιδιαιτέρως, πρέπει να σταθούμε στο γεγονός ότι η Ένωση έπαιζε με δέκα παίχτες λόγω της (δίκαιης) αποβολής στο 30' του Γερετσιάν, αλλά ούτε το γεγονός της αριθμητικής υπεροχής κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο Αστέρας και να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι!!! Επίσης άξιο αναφοράς είναι τα τρία γκολ που πέτυχε για την Ένωση ο Βλαχογιάννης σε τετ-α-τετ που είχε μέσα στην περιοχή του Κούστα. Η Ένωση προηγήθηκε έπειτα από λάθος εκτέλεση βολέ του Κούστα η μπάλλα έφτασε στον Βλαχογιάννη που περνώντας και τον τερματοφύλακα έγραψε το 0-1, ενώ για τον Αστέρα ισοφάρισε στο 35' μετά από όμορφο συνδυασμό (ίσως τον μοναδικό σε όλο το παιχνίδι!!!) ο Φλωρόπουλος. Όμως τέσσερα λεπτά μετά, ύστερα από πολλές κόντρες έξω από την περιοχή μας, η μπάλλα κατέληξε αριστερά στο Βλαχογιάννη που με δυνατό σουτ έκανε το 1-2. Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο 50' όταν πάλι ο Βλαχογιάννης από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ έγραψε το 1-3.
Το τεχνικό τιμ και η διοίκηση του Αστέρα πρέπει να μεριμνήσουν πρωτίστως στην ανασύνταξη (κυρίως ψυχολογική) της ομάδας, γιατί λείπει η προσωπικότητα και το τσαγανό στην ομάδα μας παρόλο που δεν στερείται από καλούς και έμπειρους πάιχτες (Σακαρέλης,Τσιγαρίδας, Κατσάνος, Ντέμης,Κατσαβός κ.α.). Επίσης, με δεδομένο ότι πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Δεκεμβρίου, θα πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα σε "μικρούς" παίχτες γιατί στον τομέα αυτό πονάει πολύ! Ας μην ξεχνάμε ότι τα προηγούμενα χρόνια οι "μικροί ήταν το δυνατό μας σημείο (βλ. αδερφοί Καλύβα, Αντωνίου, κ.α).
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κούστας, Καρέτσος, Καγιάς (Κουρνέτας), Κατσάνος (Αντωνίου Δ), Σακαρέλης, Γατζούδης, Τσιγαρίδας, Αντωνίου Κ, Φλωρόπουλος, Κατσαβός, Καθαρόπουλος.