Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΣΤΕΡΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 3-6

Σε έναν αγώνα διαφήμιση για το ποδόσφαιρο - ιδιαιτέρως από την  ομάδα των Βετεράνων - όπου η διαιτησία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση του σκορ, ΜΙΑ ομάδα υπήρχε στο γήπεδο: αυτή των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ!!! Ο Αστέρας βάζοντας από το πρώτο λεπτό τη βασική ομάδα και χωρίς αλλαγές μέχρι το 60'(!!!) έδειξε ότι φοβήθηκε πολύ το ματς! Και δικαίως, αφού οι Παλαίμαχοι προηγήθηκαν με γκολ ποίημα (Άγγελος Σταμάτης) έδωσαν μάχες στο α' ημίχρονο έχοντας πολλές και κλασικές ευκαιρίες αλλά βρέθηκαν να χάνουν 3-1 με τη βοήθεια των βοηθών διαιτητών και της τύχης!!!  Η ομάδα όμως των Βετεράνων επανήλθε με φοβερό come back, μείωσε με καταπληκτικό γκολ του Νίκου Σταμάτη (ο Βαγγέλης Σταμάτης είδε μόνο τη μπάλα στο πλεκτό!!!) ύστερα από φοβερή ασίστ του Ζέρβα (άλα παλιακά!!!). Εδώ όμως έβαλε το χέρι της η διαιτησία δίνοντας πέναλτυ "Αλέκος Αλεξανδρής" στο Ντέμη (δείτε το video για του λόγου το αληθές!!!) και εκτέλεσε αριστοτεχνικά ο Κατσάνος. Πάλι όμως οι Παλαίμαχοι έδωσαν την απάντηση - έστω με τα περιτά τους κιλά - και ο Άγγελος Σταμάτης "γκρεμίστηκε" (απορίας άξιον το πως!!!!) μέσα στην περιοχή και το πεντακάθαρο πέναλτυ το μετέτρεψε σε γκολ ποιος άλλος;;; ο ΓΝΩΣΤΟΣ (Ν.Σ.). Με το φόβο όμως ότι το παιχνίδι "γύριζε" υπέρ των παλαιμάχων, συμμάχησαν θεοί και δαίμονες για να διαμορφωθεί το τελικό 3-6.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΣΤΕΡΑ: Αντωνίου, Σπανός, Βλάχος, Καλύβας, Ντέκας, Μαλδαβίνας, Σαρρής Στ., Ζέρβας, Ευθυμίου, Τσιρόγλου, Σακαρέλης Πάνος, Σταμάτης Νίκος, Σταμάτης Βασίλης, Σταμάτης Πάνος, Σταμάτης Άγγελος, Σταμάτης Κωνστ.




















2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι μισοί παίχτες από τους παλαίμαχους νομίζω ότι άνετα παίζουν στην κανονική ομάδα!!! Λίγο φυσική κατάσταση και είναι έτοιμοι.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε έτοιμοι να γυσρίσουμε πίσω....εάν πέσει λίγο το σάκχαρο και λίγο η χολυστερίνη.....ποτέ δεν είναι αργά...