Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ 0-2

Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες - τόσο λόγω του άσχημου καιρού αφού έβρεχε καθ' όλη τη διάρκεια του ματς αλλά και λόγω των πάρα πολλών απουσιών αφού μόλις 12 παίχτες ήταν στο γήπεδο- η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από την ομάδα του ΑΟ Λυγιά, με σκορ 0-2. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και φαινόταν πως η ομάδα που θα έπαιρνε κεφάλι στο σκορ δύσκολα θα έφευγε ηττημένη από το γήπεδο. Έτσι στο 60' ο ΑΟ Λυγιά θα προηγηθεί με 0-1. Ο Αστέρας πίεσε στο υπόλοιπο του αγώνα χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Αντίθετα, στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι "κλείδωσαν" το ματς με ένα δεύτερο τέρμα και πήραν το τρίποντο της νίκης.
Η ομάδα μας θα πρέπει να ανασυνταχθεί για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ακαδημία Ναυπάκτου, στο οποίο να σημειώσουμε και την επιστροφή του Ντέμη (Διονύσης Χαμοσφακίδης), που η νίκη αποτελεί μονόδρομο τόσο για την βαθμολογική όσο και για την ψυχολογική ανάκαμψη της ομάδας.  
ΑΣΤΕΡΑΣ: (Ευθυμίου) Φιλόπουλος, Κέκελος, Σακαρέλης, Γαντζούδης, Σταθής, Κατσάνος, Παππάς (Κουρνέτας), Στάθης, Ζωγράφος, Σαμαράς, Τρανός.