Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 1-3

Πραγματικό ντέρμπι το Σάββατο το απόγευμα στο ενωσιακό στάδιο όπου η ομάδα μας ηττήθηκε από την Ακαδημία Μεσολογγίου με σκορ 1-3. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του Αστέρα αφού η τύχη δυστυχώς για άλλη μια φορά μας γύρισε την πλάτη. Κι αυτό το μαρτυρούν τα τέσσερα (!!!) δοκάρια κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και το γεγονός ότι στο β' ημίχρονο που η ομάδα μας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα (ειδικά μετά το 65' που είχαμε και την αριθμητική υπεροχή) δεν κατάφερε παρά τις πολλές κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει τουλάχιστον το ματς. Υπάρχουν πολλά παράπονα για τον ένα βοηθό αλλά και τον διαιτητή (Θεοφίλη και Κορδολάιμη). Και σε όλα αυτά να προσθέσουμε την απαράδεκτη ενέργεια "παράγοντα" της Ακαδημίας όταν σε έμμεσο φάουλ που σφύριξε ο διαιτητής για κράτημα της μπάλας από τον Τσαπόκου παραπάνω από 4'' μέσα στην περιοχή, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο προπιλακίζοντάς τον και αναγκάζοντας τον να διακόψει προσωρινά τον αγώνα. Από το βίντεο του αγώνα αποδεικνύεται ότι ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας κράτησε τη μπάλα 15 (!!!) ολόκληρα δευτερόλεπτα! και σωστά καταλογίστηκε η παράβαση. Το φιλμ του αγώνα έχει ως εξής:
Στο 12' του αγώνα ο Φούντας έγινε παραλήπτης της μπάλας σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και έκανε με πλασέ το 0-1. Ίδια περίπου φάση στο 29' με τον Φούντα να κάνει το 0-2 και τον Αστέρα να διαμαρτύρεται ότι ο παίχτης ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ! Στο 44΄ ο Σαμαράς κάνει και η μπάλα καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 82΄μετά από εκτέλεση κόρνερ Σαμαρά η κεφαλιά του Στάθη βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 87' σε σουτ έξω από την περιοχή του Στάθη η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, και παίρνοντας ο ίδιος παίκτης το ριμπάουντ με σουτ θα κάνει το 1-2. Στη συνέχεια η ομάδα μας πίεσε πολύ κι έβαλε την ακαδημία μέσα στην περιοχή της κι είχε δύο κλασικές ευκαιρίες με το Βαβάτσικο, ενώ στο 92΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά πέρασε ελάχιστα άουτ. Το ματς τέλειωσε με ένα γκολ στο 95' για την Ακαδημία .
ΑΣΤΕΡΑΣ: (Ευθυμίου) Φιλόπουλος, Τρανός, Κέκελος, Γατζούδης, Σακαρέλης, Κατσάνος, Κυριακόπουλος, Σταμάτης Ν. (Βαβάτσικος), Στάθης, Σαμαράς, Σένια (Καλύβας).