Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΓ.ΘΩΜΑΣ 1-1

Ισόπαλο έληξε το ματς ανάμεσα στον Αστέρα Μεσολογγίου και τον Αγ.Θωμά το Σάββατο το απόγευμα στο ενωσιακό στάδιο του Μεσολογγίου. Ο Αστέρας όμως δικαίως αισθάνεται αδικημένος από το τελικό αποτέλεσμα, αφού από τη μια έχει τεράστια παράπονα από τον διαιτητή Σπυράτο (καταλόγισε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, σφύριζε συνεχώς ανάποδα και απέβαλε σε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πάλι φάουλ το Σακαρέλη αφήνοντας την ομάδα μας με 10 παίχτες όπως ακριβώς είχε κάνει και στο ματς του α' γύρου) και από την άλλη με την ατυχία του που για ένα ματς ακόμα το δοκάρι στέρησε από την ομάδα μας τη νίκη στο 89'!!! Στο α' ημίχρονο το παιχνίδι παίχτηκε στο κέντρο με τις δύο ομάδες να μην μπαίνουν η μια στην περιοχή της άλλης. Στο β' ημίχρονο όμως ο Αστέρας κυριάρχησε, είχε πολλές ευκαιρίες, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ τόσο σε συνεργασία όσο και σε εκτέλεση, είχε δοκάρι στην εκπνοή με τον Αλέξη Στάθη και κυρίως ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ καθόλου από την αντίπαλη ομάδα,  η οποία δεν είχε στο διάστημα αυτό καμία προσπάθεια για γκολ στην εστία του Αστέρα (το πέναλτι-γκολ χρεώνεται στον διαιτητή κι όχι στην ομάδα του Αγίου Θωμά)!!! Το φιλμ του αγώνα:
29': σε προωθημένη μπαλιά ο Ντέμης (Χαμοσφακίδης) "τσιμπάει" την μπάλα με κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας θα καταφέρει με υπερένταση να διώξει.
43': κάθετη μπαλιά στην περιοχή του Αστέρα ο Βαγγ. Σταμάτης θα μπλοκάρει μπροστά από τους επιθετικούς του Αγ.Θωμά.
49': μπαλιά του Σαμαρά στην πλάτη της άμυνας ο Ντέμης θα πλασάρει αλλά ο Τσιλιγιάννης θα αποκρούσει.
61': σουτ του Ντέμη από πλάγια δεξιά ο τερματοφύλκας του Αγ.Θωμά θα μπλοκάρει
64': ο Κυριακόπουλος φεύγει από αριστερά, ντριπλάρει εκπληκτικά τον αντίπαλό του περνώντας τη μπάλα από πάνω του, βγάζει σέντρα στο πρώτο δοκάρι στο Στάθη, ο οποίος δίνει ασίστ μέσα στη μικρή περιοχή στο Ντέμη που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0!
71': κεφαλιά του Ζωγράφου έπειτα από κόρνερ περνάει άουτ.
73': πέναλτι-εφεύρεση από το διαιτητή σε "βουτιά" του επιθετικού του Αγ.Θωμά έπειτα από μαρκάρισμα του Κουρνέτα, ο Μπούζας το εκτελεί και κάνει το 1-1.
76': φοβερό σουτ του Κέκελου από το ύψος του πέναλτι φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
79': ο Κυριακόπουλος φεύγει πάλι με πολύ ωραίο τρόπο από αριστερά, βγάζει τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι, αλλά η κεφαλιά του Ντέμη θα φύγει μόλις άουτ.
89': φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Αγ.Θωμά, τελικός παραλήπτης της μπάλας ο Στάθης αλλά το σουτ που θα κάνει θα σταματήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσιλιγιάννη!! 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Ευθυμίου) Φιλόπουλος (Σταμάτης Βαγγέλης), Καλύβας, Κέκελος, Κουρνέτας,  Κατσάνος,  Σακαρέλης,  Βαβαρούτσος (Κυριακόπουλος),   Στάθης, Ζωγράφος (Σένια), Σαμαράς,  Χαμοσφακίδης .