Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΓΟΜ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 4-3

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας από την ομάδα του ΓΟ Μεσολογγίου το πρωί της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου με 4-3.
Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκε με σκορ 3-1. Συγκεκριμένα στο 12΄με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Ζωγράφος έκανε το 0-1.
Η ομάδα του ΓΟΜ ισοφάρισε το ματς στο 23' σε 1-1. Στο 26΄ κι έπειτα από  ανατροπή του Κωνσταντίνου Σταμάτη μέσα στην περιοχή ο διαιτητής σφύριξε το αναμφισβήτητο πέναλτι, Το εκτέλεσε  Σαμαράς με τον τερματοφύλακα να αποκρούει αλλά στην επαναφορά ο Σαμαράς θα κάνει το 1-2. Στο 43΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά και 1-3.
Στο β'  ημίχρονο η εικόνα του Αστέρα ήταν εντελώς αντίθετη από το α' ημίχρονο. Πιθανώς οι παίχτες να επαναπαύθηκαν στο 1-3 και στο τέλος το πλήρωσαν με μια οδυνηρή ήττα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να πούμε ότι ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο 1-3, ο Αστέρας είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες να κάνει το 1-4 αλλά δεν τα κατάφερε. Αυτές ήταν στο 47' σε φάουλ του Σαμαρά που έδιωξε ο τερματοφύλακας όπως και στο 64' σε κεφαλιά του Ζωγράφου που έδιωξε δύσκολα πάλι ο τερματοφύλακας του ΓΟΜ.  Έτσι, μέσα σε δύο λεπτά 65' και 66' το ΓΟΜ ισοφάρισε και τελικά πήρε το ματς στο 76' με 4-3.    
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Ευθυμίου) Σταμάτης Βαγγ., Τρανός, Κέκελος, Κατσάνος (λ.τ. Κυριακόπουλος), Κουρνέτας, Γαντζούδης, Σταμάτης Κωνστ., Στάθης, Ζωγράφος, Σαμαράς, Χαμοσφακίδης.