Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΑΕΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Το πρώτο φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΜ έδωσε ο Αστέρας στο Δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου. Ο Δημήτρης Μαντέλος είχε την ευκαιρία να δει και να δοκιμάσει και τους 17 παίχτες που είχε στη διάθεσή του, βγάζοντας τα πρώτα συμπεράσματά του για το δυναμικό της φετινής ομάδας. Ειδικότερα στο α' ημίχρονο, ο Αστέρας στάθηκε αρκετά καλά - κυρίως αμυντικά - ενώ πολύ καλά στοιχεία έδειξαν οι νέοι παίκτες της ομάδας. Έκπληξη η πολύ καλή εμφάνιση του Κυριακόπουλου στη θέση του λίμπερο καθώς και του Ναούμη σαν σέντερ φορ. Για την ιστορία το σκορ της αναμέτρησης ήταν 2-0 υπέρ της ΑΕΜ με γκολ στην εκπνοή του α' ημιχρόνου (1-0) και στα μέσα του β΄ ημιχρόνου με τον Πλαστήρα (2-0).

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά με Μαντέλο προπονητή που πάτε;;;; Τι ξέρει απο προπονητική;;; Θα φάτε πολλές πεντάρες φετος. Διελυσε ηδη την ομάδα και εφυγαν ολοι οι παικτες για Αναγένηση.

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλη μαγκια Μαντελου με λιμπερο τον Κυριακοπουλο. Ο Γιωργος λογω εμπειριας και προσοντων θα κανει πλακα στην Β΄ κατηγορια σαν λιμπερο θα δεσει την αμυνα και θα κανει παιχνειδι απο πισω. Πιστευω φετος με τον Μαντελο σοφοτερο απο την προυγουμενη εμπειρια του θα πετυχει πολλα, ασε που θα παιζουν οι παικτες και για την παρτη του.

''Οι υποστηριχτες του Μαντελου''

αντεεεε είπε...

Κιαμα εφυγαν τι?ποιοι ηταν ο ροναλτο ο μεση ο συαρες και νεημαρ?πλακα κανεις τωρα?τι εμεις δεν εχουμε ποδαρακια

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβες καλά , αυτοί ήταν φευγάτοι από πέρυσι και ας έπαιζαν στον Αστέρα. Άρα ο Μαντέλος δεν σε τίποτε.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε ότι το καλύτερο παιχνίδι γίνεται πάντα χωρίς κλίκες!
Αφήστε τον κόσμο να κλωτσήσει ελεύθερα επίσης...
Όσον αφορά το προπονητικό κομμάτι,ο προπονητής πρέπει να έχει κλείσει τα 45 και να έχει
και το σχετικό χιούμορ με τους παίκτες για να ανεβάζει το ηθικό και να πάει καλά η ομάδα!