Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-2

Την Κυριακή το απόγευμα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ο Αστέρας Μεσολογγίου επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Ηρακλή Μεσολογγίου  με σκορ 3-2. Ο προπονητής του Αστέρα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίχτες που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί πολύ στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια καθώς και σε παίχτες που ενσωματώθηκαν πρόσφατα στην ομάδα κι είχαν λάβει μέρος σε λίγες προπονήσεις της ομάδας. Το σκορ του α΄ ημιχρόνου ήταν ισόπαλο 1-1 με τον Καθαρόπουλο να ανοίγει το σκορ για τον Αστέρα με ατομική προσπάθεια που ολοκλήρωσε με ένα πολύ καλό σουτ στο "παραθυράκι" της εστίας του Ηρακλή. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο α' ημίχρονο ήταν:
Kαίσαρης, Καλύβας, Καγιάς, Γαντζούδης, Παπάς, Μπλαχούρας, Διαμάντης, Καθαρόπουλος, Τσαλίκης, Σούφρας, Ναούμης, Κτιστάκης και Ρήγας.
Στο β' ημίχρονο η ομάδα μας προηγήθηκε με 2-1, με ωραίο σουτ του Σούφρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, έπειτα από συνδυασμένη προσπάθεια από τη δεξιά πλευρά, ενώ το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Ναούμης  μετά από συνδυασμό Χατζή-Σταμάτη Ν, που τον έφερε τελικό αποδέκτη σε πλεονεκτική θέση στον άξονα και μέσα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής να εκτελεί στην γωνία της αντίπαλης εστίας. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο β' ημίχρονο ήταν:
Kαίσαρης, Κοκόρης, Σούφρας, Χολέβας, Σακαρέλος, Χατζής, Σταμάτης Ν., Μπλαχούρας, Καλύβας, Γιάντσιος, Τσαλίκης και Ναούμης.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το να σβηνονται τα σχολια ειναι εντολη Μαντελου;;;;;;;