Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ 2-1

Σημαντική νίκη που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Αστέρα Μεσολογγίου το βράδυ του Σαββάτου στο Ενωσιακό στάδιο κόντρα στην αξιόμαχη και ποιοτική ομάδα της Παλαιοπαναγιάς. Παρά τις πολλές απουσίες βασικών παιχτών λόγω τραυματισμών (Μαντέλος, Γραμμένος, Σούφρας, Καρακώστας), η ομάδα μας έδειξε ότι διαθέτει ποιότητα και εναλλακτικές λύσεις στους "μικρούς" που διαθέτει. Έτσι, ο Χατζής κλήθηκε να παίξει "δεκάρι" κι είχε πολύ καλή απόδοση, ο Μπλαχούρας στάθηκε εξαιρετικά -κυρίως ανασταλτικά- ως αμυντικό χαφ, ο Σταμάτης σταθερός στην απόδοσή του -του έλειψε μόνο το γκολ- και ο Χολέβας άριστος στα αμυντικά του καθήκοντα ως στόπερ. Την πεντάδα των "μικρών" ολοκληρώνει ο -για άλλη μια αγωνιστική- κορυφαίος (μαζί με τον Κοκόρη) του Αστέρα, ο Κώστας Ναούμης: σκόραρε κι έχασε άλλο ένα ... τσουβάλι γκολ, πάλεψε μέχρι το 90', κέρδισε φάουλ, απειλούσε διαρκώς την αντίπαλη άμυνα .... Κοντά στους μικρούς, Κυριακόπουλος και Γανζούδης σε πολύ καλή μέρα έδωσαν την εμπειρία και το καθαρό μυαλό στην ομάδα, ο Τσαλίκης ταχύτητα και ποιότητα στην επίθεσή μας (σκόραρε κι αυτός ένα πολύ όμορφο γκολ και δείχνει ότι θα βοηθήσει πολύ φέτος), σταθερός ο Κέκελος στη δεξιά πλευρά της άμυνας ενώ θετικός όπου χρειάστηκε να επέμβει ο Σπυρόπουλος. Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει σε έναν παίχτη που είναι θεμέλιος λίθος για την φετινή άμυνα του Αστέρα: τον Θανάση Κοκόρη, έναν παίχτη που συνδυάζει την δύναμη με την άριστη τεχνική, το καθαρό μυαλό με την ένταση στο παιχνίδι του, την ταχύτητα με την αντοχή, πραγματικά ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Δημ. Μαντέλου. Οι παίχτες που μπήκαν αλλαγή (Βασιλόπουλος, Σένια, Καθαρόπουλος) τα έδωσαν όλα στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκαν.
Η ομάδα του Αστέρα στάθηκε καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, εκτός από το τελευταίο τέταρτο του α' ημιχρόνου όπου δέχτηκε πίεση από την αντίπαλο ομάδα. Ιδιαιτέρως στο β' ημίχρονο αν οι παίχτες μας ήταν λίγο προσεκτικοί στην τελική  προσπάθεια θα μπορούσε το σκορ να έχει "κλειδώσει" νωρίτερα και με ευρύτερες διαστάσεις.
Το φιλμ του αγώνα:
3' όμορφος συνδυασμός των παικτών μας από δεξιά η μπάλα καταλήγει αριστερά στον Τσαλίκη που σουτάρει, η μπάλα κοντράρει και φτάνει στο Ναούμη που με κεφαλιά κάνει το 1-0.
13΄ σουτ του Χατζή έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα άουτ.
17΄σέντρα του Τσέλιου, πλάσε του Ζέλιου ψηλά άουτ.
27΄ σουτ για τον Αστέρα από τον Κωνστ. Σταμάτη φεύγει άουτ.
28΄ ασίστ  του Χατζή στον αμαρκάριστο Τσαλίκη που μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή, και με  πλάσε γράφει το 2-0.
33΄πλασέ του Ζέλιου, θα μπλοκάρει στη γωνιά του ο Σπυρόπουλος.
35' ο Κ.Σταμάτης χάνει μοναδική ευκαιρία να τελειώσει το ματς όταν σε σουτ από το ύψος του πέναλτι μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Παλαιοπαναγιάς.
38΄σουτ με τον Μπακούλα για τους φιλοξενούμενους άουτ.
45΄  ψηλοκρεμαστό σουτ του Ζέλιου στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά με κεφαλιά ο Μπακούλας θα κάνει το 2-1.
60΄μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων με αποδέκτη τον Ζέλιο, σουτ του τελευταίου άουτ.
71΄σουτ του Ναούμη, δύσκολα σε κόρνερ ο Μαστραπάς.
75΄πλασέ του Ναούμη, εκπληκτική απόκρουση του Μαστραπά.
80' φοβερή απόκρουση του τερματοφύλακα της Παλαιοπαναγιάς σε κεφαλιά του Κ.Σταμάτη.
88΄ακομα ένα σουτ για τον Αστέρα με τον Ναούμη, με τον Μαστραπά να μπλοκάρει την μπάλα.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Μαντέλος) Σπυρόπουλος, Κοκόρης, Κέκελος, Κυριακόπουλος, Χολέβας, Γαντζούδης, Σταμάτης Κωνστ. (83' Σένια), Μπλαχούρας (70΄Βασιλόπουλος), Ναούμης, Χατζής (85΄ Καθαρόπουλος),  Τσαλίκης.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  3-4/10/2015

ΑΓΩΝΑΣ

ΣΚΟΡ
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
ΑΘΛ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ –  ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ – ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
4-1
2-0
3-1
2-1
2-3
1-2
2-2
Α/Α

ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΤΕΡΜΑΤΑ
ΥΠΕΡ
ΤΕΡΜΑΤΑ
ΚΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
4
2
6
2.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
8
1
6
3.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
8
2
4
4.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
7
2
4
5.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ
4
2
4
6.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
3
2
3
7.
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
2
5
3
8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
3
7
3
9.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
4
4
3
10.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ
2
3
1
11.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
2
5
1
12.
ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
0
6
0
13.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ
2
5
0
14.
ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ
2
5
0

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή εμφάνιση, όλοι οι παίκτες κινήθηκαν σε καλή απόδοση. Το γκολ όμως είναι η μετουσίωση του ποδοσφαίρου. Πολλές χαμένες κλασσικές ευκαιρίες....Σήμερα δεν το πλήρωσε, σε άλλους αγώνες όμως.....
Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα!
Πάμε γερά και δυνατά!

Ανώνυμος είπε...

Το γκολ είναι το αποτέλεσμα του δεσίματος της ομάδας. Η ομάδα αυτή είναι ακόμη σε φάση μονταρίσματος. Με τέτοιες όμως εμφανίσεις θα έρθουν σίγουρα τα γκολ. Η ποιότητά της φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.