Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ 0-3

Σε κωμωδία μετέτρεψε το διαιτητικό τρίο (κυρίως η "βοηθός" Παλιούρα!!!) το σημερινό ματς της ομάδας μας με τον Αράκυνθο Ματαράγκας. Η συγκεκριμένη κυρία - άσχετη από το ποδόσφαιρο και ιδιαιτέρως από τον κανονισμό που ορίζει το οφσάιντ- γελοιοποίησε το ποδόσφαιρο σηκώνοντας το σημαιάκι όποτε ήθελε να .... διαπιστώσει τη φορά του αέρα κι όχι όταν κάποιος παίχτης ήταν σε θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια προσπαθώντας να διορθώσει - με τη βοήθεια και του ρέφερι Θεοδωρέλου - τα λάθη με άλλα λάθη ... έβγαλαν ένα λογαριασμό με πάρα πολλά λάθη. Συγκεκριμένα, στο α΄ ημίχρονο οι δύο αυτοί "διαιτητές" εγκλημάτησαν απέναντι  στην ομάδα μας αρχικά στο πεντακάθαρο γκολ στο 13' που πέτυχε ο Σένια υποδεικνύοντας ανύπαρκτο οφσάιντ!!! και στη συνέχεια στο 25΄ σε ανατροπή μέσα στην περιοχή του ίδιου παίχτη δίνει φάουλ στη γραμμή κι όχι πέναλτι. Το αποτέλεσμα ήταν οι παίχτες του Αστέρα να χάσουν κάθε ίχνος αυτοσυγκέντρωσης και σε συνδυασμό με επαναλαμβανόμενα φάλτσα σφυρίγματα και στο β' μέρος να διαμορφωθεί ένα τελικό σκορ 0-3 (!!!) που σε καμιά περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ 'Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ!! Να σημειωθεί επίσης ότι ο συγκεκριμένος "διαιτητής" που είχε σφυρίξει τον αγώνα πριν δύο αγωνιστικές με το Α.Ο.Ζευγαρακίου, μας ζήτησε συγνώμη γιατί στον συγκεκριμένο αγώνα δεν είχε αποβάλει τον παίχτη που έκανε το πέναλτι στο 1ο γκολ της ομάδας μας!!! Με συγνώμες όμως δεν αλλάζουν τα αποτελέσματα σαν το σημερινό ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ αποτέλεσμα!!! Δεν γνωρίζουμε θεσμικά τι μπορεί να γίνει. Ξέρουμε όμως ηθικά τι πρέπει να γίνει: ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ!!!   
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας είχε ξεκάθαρη υπεροχή στο α' ημίχρονο, δημιουργώντας φάσεις, πετυχαίνοντας γκολ (που δεν μέτρησε) και πατώντας καλύτερα στο γήπεδο από τη Ματαράγκα, χωρίς να απειλείται καθόλου. Στο β' ημίχρονο με πολύ ένταση και εκνευρισμό, με φαλτσοσφυρίγματα και γελοιοποίηση του ποδοσφαίρου εξελίχθηκε ένα ματς παρωδία.
Το φιλμ του αγώνα:
13΄σέντρα του Στάθη στην περιοχή, σουτ Σένια και γκολ, με την δεύτερο βοηθό κα Παλιούρα να σηκώνει την σημαία και να υποδεικνύει οφσάιντ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες τον γηπεδούχων.
16΄σουτ του Βδουκάκη, θα μπλοκάρει ο Γιάντσιος.
25΄ανατροπή για παίκτη του Αστέρα στην περιοχή, με τον ρέφερι του παιχνιδιού να καταλογίζει φάουλ πάνω στην γραμμή, εν νέου έντονες διαμαρτυρίες για του γηπεδούχους που ζητούν πέναλτι.
26΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στάθη με τους αμυντικούς να απομακρύνουν, νέο σουτ του Χαντζή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
31΄σουτ Χαραλαμπόπουλου άουτ.
39΄σουτ από πλάγια θέση του Ευαγγελόπουλου, ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
42΄διπλή χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, κόντρα επίθεση με τον Στάθη για τον Αστέρα, απέναντι από τον Γεωργίου θα πλασάρει με τον τερματοφύλακα να αποκρούει σωτήρια, η μπάλα θα φτάσει στο Σένια που θα επιχειρήσει και νέο σουτ, με τον Γεωργίου να λέει για ακόμα μια φορά όχι.
48΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, κόντρα επίθεση με τον Ευαγγελόπουλο και πλάσε του τελευταίου με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
54΄γκολ, σέντρα στην περιοχή για την Ματαράγκα, κεφαλιά του Μπανάκα και 0-1, έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους προς την βοηθό για οφσάιντ.
58΄ατομικη προσπάθεια του Ευαγγελόπουλου σουτ και γκολ, με την κα Παλιούρα να υποδεικνύει τον παίκτη του Αράκυνθου σε θέση οφσάιντ, έντονες διαμαρτυρίες αυτή την φορά από τους φιλοξενούμενους.
60΄γκολ, σουτ μέσα από την περιοχή του Χήρα και 0-2.
84΄γκολ, ατομική προσπάθεια του Βδουκάκη και σουτ, με την μπάλα να προσκρούει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γιάντσιου και να καταλήγει στα δίχτυα 0-3.
92΄σουτ του Γαντζούδη από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να βρίσκει στην επάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και να καταλήγει άουτ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Μαντέλος) Γιάντσιος, Κέκελος, Μπλαχούρας (76΄Σταμάτης Ν.), Γραμμένος, Χολέβας, Γαντζούδης, Σένια (66΄Κοκόρης), Χαντζής, Δενδρινός (46΄Τσαλίκης), Στάθης, Σταμάτης Κ. 

ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
27
2.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
26*
3.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
24
4.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
22*
5.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
22
6.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
22
7.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ
18
8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
16
9.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ
15
10.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
12
11.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ
9
12.
ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ
7
13.
ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
6
14.
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
4

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτα πράγματα σε κάθε αγώνα.... Θέλει κουράγιο και υπομονή τώρα!