Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 1-0

Ο Αχιλλέας Γραμματικούς ήταν ο τελικός νικητής στον αγώνα με τον Αστέρα Μεσολογγίου την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Γραμματικούς με σκορ 1-0. Το ματς ήταν περισσότερο παιχνίδι κέντρου με την γηπεδούχο ομάδα να ανακτά την πρωτοβουλία των κινήσεων στο β' ημίχρονο, χωρίς όμως να χάσει κλασικές ευκαιρίες με εξαίρεση τη φάση στο 80' όταν ο Γιάντσιος απέκρουσε φοβερό τετ-α-τετ μέσα από τη μικρή περιοχή του. Κι έτσι, ενώ το ματς φαινόταν πως θα τέλειωνε με λευκή ισοπαλία, στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μπανάκας με σουτ μέσα από την περιοχή θα καταφέρει να δώσει το τρίποντο της νίκης στην Γραμματικού.
Η ομάδα μας στάθηκε καλά σε γενικές γραμμές ιδιαίτερα στο α' ημίχρονο, που δημιούργησε ευκαιρίες, έκανε σουτ που όμως δεν κατάφεραν να βρουν στόχο και αμυντικά λειτούργησε αρκετά καλά. Όμως οι τραυματισμοί δύο παικτών (του Μαντέλου και του Σούφρα που σημειωτέων ήταν από τους καλύτερους του Αστέρα στο διάστημα αυτό) που έγιναν αλλαγή στο ημίχρονο, έπαιξαν αποφασιστικό ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα. Και βέβαια η ατυχία να δεχτούμε γκολ στις καθυστερήσεις σε μια φάση που οι αμυντικοί μας θα μπορούσαν να έχουν άνετα "καθαρίσει". Παρόλα αυτά, τα δύο τελευταία ματς του α' γύρου (με Ματαράγκα εντός και Λυγιά εκτός) παραμένουν μεγίστης σημασίας για την ομάδα μας αφού τα αποτελέσματά τους θα κρίνουν το πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Μαντέλος) Γιάντσιος, Κοκόρης, Σούφρας (Χολέβας), Γραμμένος, Μπλαχούρας, Γαντζούδης, Μαντέλος (Βασιλόπουλος), Χατζής, Δενδρινός (Σένια), Στάθης, Σταμάτης Κ. 
ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
26
2.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
26
3.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
22
4.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
21
5.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
19
6.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
19
7.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
16
8.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ
15
9.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
12
10.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ
12
11.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ
8
12.
ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ
7
13.
ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
6
14.
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
4

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ  2-1
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  1-0
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  3-0
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ  2-2
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ   1-2
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ    1-0
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ   4-1

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ  - ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βασικοί παίχτες-κλειδιά της ομάδας είτε είναι ντεφορμέ είτε τραυματίες... Χρειαζόμαστε τη Κυριακή νίκη για να ανεβεί η ψυχολογία μας!
Κρίμα να χαθεί ο βαθμός χθες.....