Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ 1-1

Πολύ καλή εμφάνιση που δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε με τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά με τον έναν της ισοπαλίας για την ομάδα μας την Κυριακή στο ενωσιακό στάδιο απέναντι στην ΑΕ Οινιαδών. Ο Αστέρας ήταν κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια του ματς, χωρίς όμως να καταφέρνει να βρει δίχτυα. Δημιούργησε φάσεις κι έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο έχοντας νέα πρόσωπα τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο (Δάλας, Βρέττας) όσο και στον πάγκο (Ντζιβανάκης). Ανασταλτικό ρόλο έπαιξε από τη μια ο πολύ δυνατός άνεμος που φυσούσε καθ' όλη τη διάρκεια του ματς αλλά και οι αποφάσεις του διαιτητή Αγγέλη. Συγκεκριμένα στο 65' ο Σωτηρίου βγαίνει μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα της ΑΕ Οινιαδών ο οποίος αποκρούει τη μπάλα με τα χέρια έξω από τη μεγάλη περιοχή όμως ο διαιτητής δεν βλέπει τίποτα! Στο 85' ο Μαντέλος σπρώχνεται από πίσω καθαρά από τον αμυντικό μέσα στη μικρή περιοχή κι ενώ είναι έτοιμος να πιάσει την κεφαλιά στην σέντρα που έκανε ο Παπαδόπουλος όμως πάλι ο διαιτητής ... δεν βλέπει κάτι!
Σημαντικό είναι ότι η ομάδα μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι "έβγαλε" την ποιότητά της στο γήπεδο κι επανήλθε στις καλές εμφανίσεις που μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον. Οι προσθήκες που έγιναν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου (Φιλόπουλος, Τάσσος, Παπαδόπουλος, Σωτηρίου, Βρέττας, Δάλας, Στεργίου, Καπνίσης) δείχνουν ότι σιγά-σιγά μπαίνουν στο κλίμα της ομάδος και μαζί με την προσθήκη στο τεχνικού τιμ του Γιάννη Ντζιβανάκη του οποίου η κατάρτιση και η αξία είναι γνωστές και δεδομένες, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν στο χτίσιμο μιας ανταγωνιστικής ομάδας.
Το φιλμ του αγώνα:
2΄σουτ του Μαντέλου άουτ.
18΄εκτέλεση φάουλ του Βρέττα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
27΄σουτ του Δάλλα, μαζεύει χωρίς πρόβλημα ο Καρατζογιάννης.
30΄σουτ του Σωτηρίου, στην αγκαλιά του Καρατζογιάννη.
41΄γκολ, στην κόντρα οι φιλοξενούμενοι με τον Χρυσικό Ε. θα γυρίσει την μπάλα στο ύψος της περιοχής, σουτ στην απέναντι γωνία του Κυροχρήστου και 0-1.
44΄γκολ, γρήγορη εκτέλεση φάουλ για του γηπεδούχους με τον Παπαδόπουλο να πασάρει από αριστερά στο Βρέττα, σέντρα του τελευταίου στην περιοχή, με σουτ ο Σωτηρίου θα κάνει το 1-1.
46΄γυρισμα στην περιοχή των φιλοξενούμενων με την μπάλα να κοντράρει σε πόδια αμυντικού και να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι.
47΄εκτελεση φάουλ του Παππά για τους φιλοξενούμενους, κεφαλιά του Αλετρά ελάχιστα άουτ.
51΄ακομα ένα φάουλ για της Οινιάδες, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Καμαριάρης, κεφαλιά του Ράπτη, θα πέσει και θα αποκρούσει στην γωνιά του ο Φιλόπουλος.
58΄σουτ του Μαντέλου από πλάγια θέση άουτ.
61΄σουτ του Σωτηρίου άουτ.
65΄αντεπιθεση για τους γηπεδούχους, με τον Σωτηρίου να βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων που έχει εξέλθει εκτός εστίας, πλασέ του πρώτου με την μπάλα να προσκρούει πάνω στα χέρια του Καρατζογιάννη τα όποια όμως είναι μαζεμένα στο στήθος. Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους που ζητούν την αποβολή του τερματοφύλακα με τον ρέφερι του παιχνιδιού να δείχνει παίζεται.
85' διαμαρτυρίες από τον Αστέρα για σπρώξιμο μέσα στην μικρή περιοχή του Μαντέλου!
Απαράδεκτοι οι διαιτητές της αναμέτρησης  Αγγελης, Γαλανόπουλος, Κουτρουμάνος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Μαντέλος) Φιλόπουλος,Κοκόρης, Παππάς, Σταμάτης, Τάσσος, Δάλλας, Χατζής (80΄Μιχαλόπουλος), Παπαδόπουλος, Σωτηρίου, Μαντέλος (90΄Στεργίου), Βρέττας (82΄Δενδρινός).  

ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ

1.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
56
ΑΝΟΔΟΣ
2.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
44
PLAY-OFFS
3.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ
39
PLAY-OFFS
4.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
38

5.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
37

6.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
36

7.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
33

8.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
25

9.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
24

10.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ
23

11.
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
21

12.
ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ
18
ΜΠΑΡΑΖ
13.
ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
9
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
14.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ
9
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ Η ΠΙΚΡΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΞΕ ΜΠΑΛΑΡΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζουμε και η προσπάθεια θα ανταμειφθεί....

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντζιβανάκης μεταμόρφωσε την ομάδα και στον αγωνιστικό τομέα και στο πάθος που έβγαλαν οι παίχτες στο γήπεδο αλλά και στην πειθαρχία. Μπράβο του!!! Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!! ΑΣΤΕΡΑΡΑ ΟΛΕ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει να παραβλέπουμε το ρόλο του Μαντέλου φέτος. Έφτιαξε ουσιαστικά μόνος του μια ομάδα σχεδόν από το μηδέν αφού 6-7 παίχτες είχαν μείνει από τον περσινό Αστέρα. Απλά δεν μπόρεσε ή δεν πρόλαβε να τους μοντάρει και να τους κάνει ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ.ΜΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΝΤΕΛΟΥ-ΝΤΖΙΒΑΝΑΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ