Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 6-0

Κάκιστη εμφάνιση για τον Αστέρα και συντριβή από τη Θύελλα Αγίου Ανδρέα την Κυριακή με το βαρύ σκορ 6-0! Το παιχνίδι δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής αφού ο Αστέρας υπήρξε στο γήπεδο μόνο στο πρώτο μισό του α' ημιχρόνου, διάστημα που δημιούργησε και τις μοναδικές του ευκαιρίες στο παιχνίδι με το δοκάρι του Ηρακλή Παπαδόπουλου, ένα καλό σουτ του Δημ.Βρέττα και ένα φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή με το Νίκ.Σταμάτη.
Το τέλος του α' ημιχρόνου βρήκε μπροστά την Θύελλα με 2-0 με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 6-0 με σκορερς τους Πελεκάνο (2),Ζαπαντιώτη, Τσάμη, Κουτσούμπα και Λάμπο. 

Η ομάδα του Αστέρα θα πρέπει γρήγορα να ξεπεράσει την περίοδο ντεφορμαρίσματος των δύο τελευταίων παιχνιδιών και να επανέλθει στις νίκες, ιδιαιτέρως στο παιχνίδι με τις Οινιάδες που αποδεικνύεται ως κομβικό για να μην βρεθεί σε περιπέτειες. Η ομάδα έχει και καλούς παίχτες και την ποιότητα που της χρειάζεται για να ξαναβρεί τον καλό της εαυτό και να ανακάμψει.
Και μια παρατήρηση που δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση δικαιολογία για τη βαριά ήττα της ομάδας μας αλλά αφορά τους διοργανωτές του πρωταθλήματος: είναι απαράδεκτο εν έτη 2016 να γίνονται αγώνες ποδοσφαίρου σε τέτοια γήπεδα που ο αγωνιστικός χώρος μοιάζει με τσιμέντο!!
Αστέρας Μεσολογγίου (Μαντέλος): Φιλόπουλος, Κοκόρης, Παππάς, Τάσσος, Μαντέλος, Γαντζούδης (Σωτηρίου) Βρέττας, Σταμάτης Ν., Παπαδόπουλος (Βασιλόπουλος), Σταμάτης Κ. (Χολέβας), Σωτηρίου.
Θύελλα Αγίου Ανδρέα (Πρεβέντζας): Ζαρκαβέλης, Αγγέλης, Τσιντζέλης, Μπούκαρης, Ταταράκης (Λάμπος Π.),  Ζαπαντιώτης, Χαμηλός (Καραγιάννης), Λάμπος (Κουτσούμπας),Τσάμης, Πελεκάνος.


ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ

1.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
53
ΑΝΟΔΟΣ
2.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
44
PLAY-OFFS
3.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
37
PLAY-OFFS
4.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ
36

5.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
34

6.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
33

7.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
32

8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
23

9.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ
23

10.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
22

11.
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
20

12.
ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ
18
ΜΠΑΡΑΖ
13.
ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
9
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
14.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ
9
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ


Αρης Αιτωλικού - Ακαδημία Ναυπάκτου
1-0
Α.Ε.Παλαιοπαναγιάς - Α.Ο.Ζευγαρακίου
4-0
Α.Ε.Οινιαδών - Α.Ο.Παπαδατών
2-3
Θύελλα Αγ.Ανδρέα - Αστέρας Μεσολογγίου
6-0
Γ.Ο.Μεσολογγίου - Αχιλλέας Γραμματικούς
4-1
Αράκυνθος Ματαράγκας - Αετός Σταμνάς
0-1
Α.Ο.Λυγιάς - Αστέρας Κεφαλόβρυσου 
3-0 α.α.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ .ΠΑΙΞΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! ΠΡΟΒΛΕΨΗ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - Α.Ε. ΟΙΝΙΑΔΩΝ 3-0