Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 1-1

Ισόπαλη αναδείχθηκε η ομάδα του Αστέρα σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αράκυνθο Ματαράγκας την Κυριακή το απόγευμα με σκορ 1-1. Η ομάδα μας έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να έχει πάρει το τρίποντο της νίκης αν το οριζόντιο δοκάρι δεν σταματούσε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα το σουτ του Σωτηρίου ή αν γενικότερα οι παίχτες μας ήταν πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια. Το φιλμ του αγώνα: 
10': μπαλιά του Γαντζούδη στον κενό χώρο, σε μια περίεργη κόντρα της μπάλας ο Σωτηρίου την στέλνει στα δίχτυα, 0-1!!!
12' τετ-α-τετ για τον Αράκυνθο εξουδετερώνει ο Γιάντσιος.
17' κόρνερ για τη Ματαράγκα αποκρούει ο Γιάντσιος την κεφαλιά που επιχειρείται.
19' όμορφη προσπάθεια από Τάσσο και Βρέττα από αριστερά η πάσα όμως του τελευταίου ήταν άσχημα για τον Παπαδόπουλο.
41' χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Κοκόρη μέσα στη μεγάλη περιοχή.
45'+   φάουλ από δεξιά για τον Αράκυνθο κακή εκτίμηση από τον Γιάντσιο και τους αμυντικούς και η μπάλα στα δίχτυα, 1-1.
48' ο Κ. Σταμάτης ελίσσεται έξω από την μεγάλη περιοχή της Ματαράγκας στρώνει στον Σωτηρίου που σουτάρει όμως ψηλά άουτ.
53'  η μεγαλύτερη ευκαιρία του Αστέρα στο ματς με τον Κ. Σταμάτη να πλασάρει στο κενό τέρμα χωρίς όμως δύναμη και ο αμυντικός πάνω στη γραμμή να διώχνει τη μπάλα!!!
56' σουτ από τον Κ. Σταμάτη η μπάλα ψηλά πάνω από το τέρμα.
58' εξαιρετική απόκρουση του Γιάντσιου σε σουτ έξω από την περιοχή.
61' πολύ ωραία ντρίπλα από τον Κ. Σταμάτη από δεξιά μπαίνει στην περιοχή αλλά επιχειρεί αδύναμο σουτ.
65' αποβολή του Παπαδόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου η ομάδα μας θα συνεχίσει με 10 παίχτες.
68' έξυπνα χτυπημένο φάουλ του Βρέττα αποκρούει με υπερένταση ο τερματοφύλακας της Ματαράγκας.
73' φάση διαρκείας στα καρέ του Αστέρα διώχνουν τελικά οι αμυντικοί.
78' εξαιρετική απόκρουση του Γιάντσιου σε σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
80' ο Σωτηρίου διεισδύει από δεξιά "κόβει" την μπάλα στη μικρή περιοχή ο επερχόμενος όμως Sayevysh   πλασάρει μόλις άουτ.
86' πάλι ωραία προσπάθεια του Σωτηρίου από δεξιά που θα πάρει τη μπάλα πριν το κέντρο θα φτάσει μέχρι τη μικρή περιοχή αλλά το πλασέ του δεν θα βρει στόχο.
88' εξαιρετική πάσα με το κεφάλι από το Μιχαλόπουλο στον Σωτηρίου μέσα στη μεγάλη περιοχή το σουτ του τελευταίου θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι, μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να πάρει το ματς!!!
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Μαντέλος-Γιάννης Ντζιβανάκης) Γιάντσιος, Κοκόρης, Παππάς, Βασιλόπουλος (Δενδρινός),  Σταμάτης Κ. (Μιχαλόπουλος), Γαντζούδης,   Παπαδόπουλος, Σωτηρίου Χολέβας, Τάσσος, Βρέττας (Sayevysh ). 

ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ

1.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
65
ΑΝΟΔΟΣ
2.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
53
PLAY-OFFS
3.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
46

4.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
45

5.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ
45

6.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
43

7.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
39

8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
31

9.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
29

10.
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
29

11.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ
26

12.
ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ
21
ΜΠΑΡΑΖ
13.
ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
12
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
14.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ
9
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα, ευκαιρία για ένα διπλό που χάθηκε!!! Δεν πειράζει, τη Κυριακή ας κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά αυτή. Η ομάδα αυτή, με 3-4 προσθήκες το καλοκαίρι, θα μπορέσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο τη νέα σεζόν. Συγχαρητήρια σε όλους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τρία τα μεσολογγίτικα ντέρμπι του χρόνου κύριοι στη β'... Ο Αστέρας Α, Ο Αστέρας Β και ο Γ.Ο.Μ... Συγχαρητήρια στον Αστέρα! Είναι η μόνη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου που πανηγύρισε μέσα σε μία χρονιά την παραμονή της στην κατηγορία και συγχρόνως την άνοδο από Γ' σε Β'.

Ανώνυμος είπε...

Καλοοοοο!!!!!!!!! Καλώς τα παιδιά μας!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ! ΜΟΝΟ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ "ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΣΑ" ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ' ΧΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ! Α.Ε.Μ - ΑΣΤΕΡΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - Γ.Ο.Μ - ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.