Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΠΑΠΑΔΑΤΕΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 3-1

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Αστέρας στις Παπαδάτες από την ομάδα του ομώνυμου χωριού με 3-1, χωρίς όμως το αποτέλεσμα να αντικατοπτρίζει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Δύο ατομικά λάθη (ένα σε κάθε ημίχρονο) και μία μη εφαρμογή του fair-play (στο 93') στοίχισαν στον Αστέρα τρία γκολ. Κι από την άλλη, σωρεία χαμένων ευκαιριών από την ομάδα μας που απέφεραν μόνο ένα γκολ, άλλο ένα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και την πίκρα ότι χάθηκαν τρεις βαθμοί από μια αντίπαλη ομάδα η οποία δεν δικαιολόγησε σε καμιά περίπτωση τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα. Να σημειωθεί, ότι ο Αστέρας έχει φρικτά παράπονα για τη φιλοξενία εκ μέρους των Παπαδατών κυρίως δε από τον προπονητή της ομάδας, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να ισχυριστεί πως είχε να κάνει σε τίποτε με τη φιλοξενία μέσα στο Μεσολόγγι στον α' γύρο. 
Το φιλμ του αγώνα:
8' σουτ από το Βρέττα, αποκρούει ασταθώς ο τερματοφύλακας των Παπαπδατών, ο Παπαδόπουλος σκοράρει αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ.
10' σουτ του Κοκόρη φεύγει άουτ
12' φάση διαρκείας στα καρέ του Αστέρα μετά από δύο διαδοχικά κόρνερ χωρίς επιτυχία για τις Παπαδάτες.
16' "γιόμα" από το κέντρο προς τη μεγάλη περιοχή του Αστέρα, κακή συνεννόηση κι εκτίμηση από Μπλαχούρα και Φιλόπουλο και 1-0.
23' ο Σταμάτης μπαίνει από αριστερά, κόβει τη μπάλα στο πέναλτι αλλά δεν βρίσκεται κανένας παίχτης του Αστέρα στην πορεία της
32' η κλασσικότερη ευκαιρία του Αστέρα σε τετ-α-τετ του Σωτηρίου με τον τερματοφύλακα να αποκρούει με τα πόδια. 
45' πάλι ο Σταμάτης μπαίνει από αριστερά και πασάρει στον Βρέττα, αυτός σουτάρει από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.
55' πολύ καλό σουτ του Βρέττα η μπάλα διώχνεται με υπερένταση κόρνερ από τον τερματοφύλακα
71' πάσα στην αριστερή πλευρά της επίθεσης του Αστέρα, ο Σωτηρίου κυνηγά τη φάση και βγάζει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Παπαδόπουλος με δυνατή κεφαλιά το 1-1.
77' φάουλ στο κέντρο του γηπέδου για τις Παπαδάτες εκτελείται με μεγάλη σέντρα  μέσα στη μικρή περιοχή ο επιθετικός της γηπεδούχου πιο ψηλά από τον Φιλόπουλο πιάνει την κεφαλιά και 2-1 
82' αποβάλλεται ο Χατζής και ο Αστέρας μένει με 10 παίχτες
86'  ο Φιλόπουλος αποκρούει την μπάλα σε τετ-α-τετ του επιθετικού των γηπεδούχων.
93' στην κόντρα οι Παπαδάτες από πλάγια αριστερά, ο τερματοφύλακας του Αστέρα πέφτει στο χορτάρι με θλάση στο δικέφαλο  αλλά ο επιθετικός της γηπεδούχου αφού πρώτα κοιτάζει προς τον πάγκο της ομάδας του!! (δες το βίντεο στο κανάλι του Αστέρα στο youtube) συνεχίζει κάνοντας στο άδειο τέρμα το 3-1.
Το διαιτητικό τρίο (Παπάς-Ξύστρας-Καραπιπέρης) ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ και ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ!!! Δεν θα αναλωθούμε σε πολλά, αλλά είναι αδιανόητο διαιτητής αγώνα να αποκαλεί με τα μικρά τους ονόματα τους παίχτες της μίας ομάδας (Παπαδάτες) και να κανονίζει μαζί τους τη βραδινή του έξοδο!!! Πόσο αντικειμενικός μπορεί να είναι αυτός ο "διαιτητής";;;; Ο Αστέρας Μεσολογγίου έχει σχεδόν τα τελευταία 10 χρόνια (από το 20007) σε DVD όλους τους αγώνες που έχει δώσει. Μήπως θα έπρεπε κύριοι της διαιτησίας να ζητήσετε έστω μία φορά να δείτε έναν μόνο αγώνα όχι για να τιμωρήσετε κάποιον διαιτητή αλλά για να έχετε μια εικόνα της διαστρέβλωσης που γίνεται στα σκορ κάποιων αγώνων και να διδαχθείτε από τα λάθη σας;;; Η αποβολή του ποδοσφαιριστή μας Χατζή στο 85' ήταν δίκαια (γιατί έβρισε τα θεία), μήπως όμως έπρεπε να έχουν αποβληθεί νωρίτερα πέντε παίχτες των Παπαδατών και ο προπονητής τους μαζί που δεν είχαν σταματήσει να βρίζουν τα θεία από την αρχή του αγώνα;;; Με τέτοιες διαιτησίες το τοπικό ποδόσφαιρο πάει πολύ πίσω δυστυχώς!! 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Μαντέλος) Φιλόπουλος,Κοκόρης, Παππάς, Βασιλόπουλος, Σταμάτης, Μπλαχούρας,  Χατζής, Παπαδόπουλος, Σωτηρίου, Μαντέλος (Δενδρινός), Βρέττας. 

ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ

1.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
59
ΑΝΟΔΟΣ
2.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
44
PLAY-OFFS
3.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ
42
PLAY-OFFS
4.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
40

5.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
39

6.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
38

7.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
36

8.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
26

9.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
24

10.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ
23

11.
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
22

12.
ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ
21
ΜΠΑΡΑΖ
13.
ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
9
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
14.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ
9
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΕ ΜΑΝΤΕΛΟ - ΝΤΖΙΒΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ! ΤΑΛΕΝΤΟ - ΕΜΠΕΙΡΙΑ - ΟΡΕΞΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ - ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, 11 ΑΡΧΙΚΑ (ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 10) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ)! 10 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 14 ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΙΑΣ... (ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ ΤΟ "ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ" ΤΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΠΠΑ – ΞΥΣΤΡΑ – ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ). ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ; ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΝ ΤΥΧΗ... ΥΓ: ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ! ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ - Α Σ Τ Ε Ρ Α Σ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ.ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ.

administrator είπε...

ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ...ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΚΟΜΑ...ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΩΣ (ΑΜΠΑΛΟΣ) ΦΙΛΟΣ...ΦΡΥΣΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε Νικόλα!!!! Να' σαι πάντα καλά! Σε θυμόμαστε πάντα και σε μελετάμε πολλές φορές γιατί πάνω απ' όλα ήσουν κι είσαι καλό παιδί και φυσικά ... ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!!!
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Κόντρα σε όλες τις φετινές ατυχίες, η ομάδα παραμένει ενωμένη και προσπαθεί... Συνεχίζουμε με στόχο τη νίκη μέσα στο Ζευγαράκι, να ανασάνουμε λίγο πριν το φινάλε.