Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-Α.Ο.ΛΥΓΙΑΣ 3-1

Με εντυπωσιακή νίκη -αλλά κυρίως με καλό και ομαδικό ποδόσφαιρο- με σκορ 3-1 έκλεισε ο Αστέρας Μεσολογγίου το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου το πρωί της Κυριακής απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Λυγιάς. Η φετινή ήταν μια μεταβατική χρονιά για την ομάδα μας - μετά την αποχώρηση μεγάλου αριθμού παιχτών - όμως η τελική κατάταξη στην 8η θέση της βαθμολογίας αλλά κυρίως η αγωνιστική εικόνα της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές και μετά τον ερχομό στον πάγκο της ομάδος μαζί με το Δημ. Μαντέλο του Γιάννη Ντζιβανάκη (στους 6 τελευταίους αγώνες αριθμεί 3 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα) αφήνει μια γλυκιά γεύση για τη φετινή χρονιά και μια αισιοδοξία για την επόμενη χρονιά. Το ρόστερ της ομάδας που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα κρίνεται εξαιρετικό τόσο από άποψη ποιότητας όσο και ηλικιακά -στην εντεκάδα του σημερινού αγώνα 5 παίχτες ήταν κάτω από 20 ετών!! Σίγουρα χρειάζεται προγραμματισμός από τη διοίκηση σε συνεργασία με τους προπονητές έτσι ώστε η ομάδα να κρατήσει τους παίχτες που βοήθησαν τη φετινή της προσπάθεια από τη μια αλλά και να ενισχυθεί με νέους και ταλαντούχους παίχτες για τη νέα χρονιά.
Να περάσουμε στο σημερινό παιχνίδι (την επιμέλεια του ρεπορτάζ που ακολουθεί την έχει ο Μιχάλης Δημητρίου).
Καλός ρυθμός και ανοιχτό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 3΄ μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και πλασέ του Φούτζουλα με 0-1.
Στο 13΄οι γηπεδούχοι με κεφαλιά στο Σωτηρίου μετά από το ριμπάουντ που θα πάρει από σουτ του Βασιλόπουλου που θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι θα κάνει το 1-1. Για να έρθει στο 43΄ ο Βρέττας με σουτ από το ύψος της περιοχής μετά από όμορφη πάσα του Μιχαλόπουλου να κάνει την ανατροπή και το 2-1.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός θα πέσει λόγω και της κόπωσης με τους φιλοξενούμενους στο 86΄ και το 87΄ να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες με τον Μάγαλο να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Το τελικό σκορ θα διαμορφώσει στο 90΄με ατομική προσπάθεια και σουτ ο Μιχαλόπουλος 3-1.
Το φιλμ του αγώνα:
3΄γκολ, εκτέλεση κόρνερ του Δανιά, κεφαλιά του Κοτσέτσου θα στρωθεί στο δεύτερο δοκάρι στον Φούτζουλα με πλάσε θα κάνει το 0-1.
5΄σουτ του Βρέττα άουτ.
11΄ κλέψιμο της μπάλας από τον Βρέττα σέντρα σουτ και προβολή του Σωτηρίου η μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ δεν θα μετρήσει καθώς ο σκόρερ θα υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.
13΄γκολ, δυνατό σουτ του Βασιλόπουλου έξω από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει λίγο σε αμυντικό και να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή ο Σωτηρίου θα ισοφαρίσει σε 1-1.
21΄σουτ του Βρέττα ελάχιστα άουτ.
25΄σουτ του Κρινη ψηλά άουτ.
43΄γκολ, ο Μιχαλόπουλος θα βρει με όμορφη πάσα τον Βρέττα που θα επιχειρήσει το σουτ από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να προσκρούει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα 2-1.
47΄δυνατό σουτ του Μιχαλόπουλου με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
50΄σουτ του Σωτηρίου από πλάγια θέση άουτ.
60΄σουτ του Μάγαλου άουτ.
61΄σουτ του Βρέττα με τον Παπαγεωργίου να διώχνει σε κόρνερ.
65΄γύρισμα στην μικρή περιοχή του Σωτηρίου, κεφαλιά Μιχαλόπουλου θα μαζέψει ο Παπαγεωργίου.
66΄σουτ του Σταμάτη Κ. άουτ.
70΄σουτ του Μάγαλου λίγο άουτ.
77΄σουτ του Μιχαλόπουλου, στην αγκαλιά του Παπαγεωργίου.
85΄μακρινό σουτ του Μαχαίρα ψηλά άουτ.
86΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Ατομική ενεργεία του Μάγαλου και σουτ μέσα από την μικρή περιοχή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γιάντσιου.
87΄ακόμα μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Μάγαλο για την Λυγιά, που από θέση τετ τα τετ θα νικηθεί από εντυπωσιακά από τον Γιάντσιο.
90΄γκολ, ατομική ενεργεία του Μιχαλόπουλου και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαγεωργίου και στα διχτυα 3-1.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Προβίδας, Γιαννόπουλος και Αγγελης.
ΑΣΤΕΡΑΣ: (Μαντέλος - Ντζιβανάκης) Γιάντζιος, Κοκόρης, Βασιλόπουλος, Παππάς, Χολέβας, Σταμάτης Κ., Γαντζούδης, Τάσσος, Μιχαλόπουλος, Σωτηρίου, Βρέττας.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ: Παπαγεωργίου, Δανιάς (68΄Μαχαίρας), Νικόπουλος, Βειζάϊ, Ξανθος, Ζαμπάρας, Θωμόπουλος, Κρινης, Φούτζουλας, Κοτσέτσος, Μάγαλος.

πηγή: Aitosports

Α/Α
ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΤΕΡΜΑΤΑ
ΥΠΕΡ
ΤΕΡΜΑΤΑ
ΚΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ

1.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
71
17
65
ΑΝΟΔΟΣ
2.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
58
13
56
ΜΠΑΡΑΖ
3.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
60
38
49

4.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤ/ΓΚΑΣ
54
25
48

-
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ
59
33
45

6.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
42
23
46

7.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
43
38
39

8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
32
52
34

9.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
33
44
29

10.
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
46
50
32

11.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ
40
54
26

12.
ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ
27
56
24
ΜΠΑΡΑΖ
13.
ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
24
94
12
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
14.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ
12
65
3
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κλείνοντας η χρονιά, σαφώς και θεωρείται πετυχημένη. Μια καινούργια ομάδα, με νέα παιδιά, όπου με τη καθοδήγηση των προπονητών κατάφεραν να ανταποκριθούν σε ένα ανταγωνιστικό και δύσκολο όμιλο! Πολλές καλές ομάδες, με πιθανά όλα τα αποτελέσματα κάθε Κυριακή, εάν εξαιρέσεις τον ΑΟ Ζευγαρακίου και τον Αστέρα Κεφ/σου. Εάν ο βασικός κορμός παραμείνει ίδιος, με προσθήκη 4-5 παιχτών για βασική ενδεκάδα, τότε η ομάδα του χρόνου, πρώτα ο Θεός, θα πάει καλά. Μιλάμε για παίχτες: έναν αμυντικό, δύο χαφ και έναν ή δύο επιθετικούς.
Και φυσικά να έχουμε και λίγη τύχη, που φέτος μας γύρισε την πλάτη......
Αστέρας!!!!!!!!!!!!