Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Για 18η συνεχόμενη χρονιά έγινε η καθιερωμένη γιορτή του Αστέρα που περιελάμβανε βραβεύσεις, πλούσια video με φάσεις από τους αγώνες της χρονιάς που πέρασε, συζήτηση και φυσικά … φαγητό και ποτό! Το παρών έδωσε το σύνολο σχεδόν των ποδοσφαιριστών, το προπονητικό τιμ (Μαντέλος Δημ., Ντζιβανάκης Γιαν., Πρασά Χριστίνα), η διοίκηση, γονείς και σύζυγοι ποδοσφαιριστών καθώς και πολλοί φίλοι της ομάδας του Αστέρα. Ιδιαίτερη χαρά και τιμή ήταν η παρουσία του Γιώργου Πετσίνη, ανθρώπου καταξιωμένου στο χώρο του ποδοσφαίρου που έχει επιδείξει σημαντικό έργο ιδιαιτέρως στον τομέα των υποδομών της πόλης μας.
Η διοίκηση του Αστέρα απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας και νυν αθλητή αγώνων δρόμου Γιάννη Καρέτσου, για την προσφορά του τόσο στο σωματείο μας όσο και στον αθλητισμό της πόλης του Μεσολογγίου γενικότερα.
Βραβεύτηκαν επίσης:
·         ο ποδοσφαιριστής Θανάσης Κοκόρης ως ο πολυτιμότερος παίχτης του φετινού πρωταθλήματος για την ομάδα του Αστέρα,
·         ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαλόπουλος για το ομορφότερο γκολ της περιόδου που πέρασε που ήταν αυτό στον αγώνα με τον Α.Ο. Λυγιάς στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στο ενωσιακό στάδιο Μεσολογγίου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνθηκαν στους χορηγούς της ομάδας που μέσα στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε, στηρίζουν τον Αστέρα και δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Τέλος, έγινε ένας σύντομος απολογισμός για την προηγούμενη χρονιά και τέθηκαν κάποιοι στόχοι για την επόμενη. Η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις για την πλαισίωση της θέσης του προπονητή μετά τον "ξενιτεμό" του Γιάννη Ντζιβανάκη, ενώ είναι βέβαιη η παραμονή του Δημήτρη Μαντέλου στην ομάδα ενδεχομένως σε ένα διαφορετικό πόστο και ρόλο. Όλα αυτά όμως θα ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα κι όταν έχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις. Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, η πλειοψηφία του βασικού κορμού των παιχτών της ομάδας που τέλειωσε το φετινό πρωτάθλημα έχει δηλώσει ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Έτσι, στόχος είναι η απόκτηση κάποιων κυρίως νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μέσα στο καλοκαίρι, που θα συμπληρώσουν το υπάρχων δυναμικό, έτσι ώστε να φτιαχτεί ένα αξιόμαχο σύνολο, πάντα όμως σε συνεννόηση με το τεχνικό τιμ της ομάδας που θα έχει τον πρώτο λόγο.

Η βραδιά κύλισε στη συνέχεια με φαγητό και ποτό, χαλαρή συζήτηση και πηγαδάκια αλλά και πολλά πειράγματα μεταξύ των παραβρισκόμενων.




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ . ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ,ΩΡΑΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ,ΑΦΘΟΝΟ ΠΟΤΟ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΕΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΝΤΖΙΒΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΤΑΜΑΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλό αντάμωμα στην προετοιμασία!!!!