Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΤΣΙΓΚΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Τον νεαρό αμυντικό μέσο Χρήστο Ματσίγκα απέκτησε ο Αστέρας Μεσολογγίου από την Ακαδημία της Α.Ε.Μ. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής ήταν μέλος της παιδικής ομάδας της ΑΕΜ που έφτασε στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος του νομού Αιτωλοακαρνανίας και έχει γενικά πλούσιες παραστάσεις από την εμπειρία του στα πρωταθλήματα υποδομών.
Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και συμπαίχτες του τον καλωσορίζουν και του εύχονται υγεία και επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Μεσολογγίου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω, ότι καλύτερο για τα νέα παιδιά της πόλης μας που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, είναι να ενταχθούν σε μια ομάδα γεμάτη με υγεία, αγάπη και προπαντός ΗΘΟΣ, όπως είναι ο Αστέρας Μεσολογγίου....Η πορεία αυτής της ομάδας την έχει κάνει να υπάρχει είκοσι σχεδόν χρόνια, αφήνοντας την σφραγίδα της σε αυτή την πόλη, μια ομάδα που στηρίζει τα νέα παιδιά και τον υγιές ποδοσφαιρικό αθλητισμό.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αστέρας έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του 13 παίχτες που είναι μαθητές λυκείου! Νομίζω ότι το νούμερο "13" τα λέει όλα: την εμπιστοσύνη των νεαρών παχτών αλλά κυρίως των γονιών τους τόσο στην ομάδα του Αστέρα όσο και στον προπονητή Δημ. Ξηρό αλλά και στο κλίμα της ομάδας. Οι άνθρωποι του Αστέρα εργάζονται δεκαετίες τώρα ταπεινά και προσεκτικά και αυτό τελικά τους το αναγνωρίζει ο ποδοσφαιρόκοσμος του Μεσολογγίου και του νομού γενικότερα.