Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 2-2

Ισόπαλο έληξε το πρώτο ματς του Αστέρα για το φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο την ομάδα της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου. Το ματς είχε δύο όψεις αφού ο Αστέρας στο α΄ ημίχρονο είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα με εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, άψογη αμυντική λειτουργία αλλά όχι την επιθυμητή επιθετική συγκομιδή. Κατάφερε πολύ νωρίς με ένα παλικαρίσιο γκολ του Ζωγράφου (πήρε τη μπάλα με πλάτη στην αντίπαλη περιοχή απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ από 35-40 μέτρα την έστειλε στο "παραθυράκι" του τέρματος της Ακαδημίας) στο 11' να προηγηθεί με 1-0. Στο 45' όμως άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα αφού αποβλήθηκε ο Ναούμης με δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη για διαμαρτυρία, η δεύτερη για ένα φάουλ) και στην φάση που ακολούθησε το Ευηνοχώρι ισοφάρισε όταν στο φάουλ που εκτελέστηκε μετά την αποβολή η μπάλα απομακρύνθηκε έξω από την περιοχή και ο Διαμαντόπουλος με σουτ έκανε το 1-1. 
Στο β' ημίχρονο ο Αστέρας έδωσε χώρο στον αντίπαλο και έπαιξε έξυπνα στηριζόμενος στην καλή φυσική του κατάσταση όμως η τύχη του γύρισε ξανά την πλάτη όταν στο 67' φοβερό σουτ του Ζωγράφου αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή "τράνταξε" στην κυριολεξία το οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου τέρματος. Και δεν έφτανε μόνο αυτό αλλά δυο λεπτά αργότερα, στο 69',  δέχτηκε ένα καταπληκτικό γκολ από τον Γεωργίου όταν σε σέντρα-σουτ που επιχείρησε από δεξιά η μπάλα καρφώθηκε στο αριστερό "γάμα" του τέρματος του Μπράτσικα κάνοντας το 1-2. Στο 77', κι ενώ ο Αστέρας είχε ανακτήσει ξανά τα ηνία του αγώνα, ο Γαντζούδης κέρδισε καθαρό πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μαντέλος κάνοντας το τελικό 2-2. 
Πολύ καλή η διαιτησία του Καραβασίλη και των βοηθών του.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Ξηρός): Μπράτσικας, Ματσίγκας (Σταμάτης Κ.), Μπούλης, Κοκόρης, Τάσσος, Γανζούδης, Κουφός (Μαντελος), Κακογιάννης (Ρούσσης), Ζωγράφος, Παπαδόπουλος, Ναούμης.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (Γιάννης Γουλής) Τσακανίκας, Πανόπουλος Κ., Γερατσιάν Χ., Μόκκας, Κωνσταντάρας Δ., Παλιάτσας, Γερατσιάν Γ., Γεωργίου, Διαμαντόπουλος (Τριώτης), Κωνσταντάρας Γ., Πανόπουλος Π.(Ψεύτης).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ - ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
   3-0α.α
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
    2-2
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ – ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
    3-0
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
    2-0
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
    4-1
ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
    3-0
 
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ
ΑΘΛ. ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
ΑΚΑΔ. ΕΥΥΗΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ Α. ΘΩΜΑ
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η απόδοση της ομάδας άφησε πολλές υποσχέσεις για τα επόμενα παιχνίδια. Η αποβολή έπαιξε ρόλο για να αναθαρρύνει η Ακαδημία. Παρόλο αυτό, η ομάδα του β' ημιχρόνου έπαιξε καταπληκτικά. Στην κερκίδα όλοι απορούσαν ποιος έπαιζε με 10 παίκτες.....Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Πολύ καθαρή διαιτησία!

Ανώνυμος είπε...

Με τη φρεσκάδα των νέων παιχτών και την εμπειρία των παλαιών θα γίνει μια σούπερ ομάδα

Ανώνυμος είπε...

Πάμε γερά τη Κυριακή!!!!!