Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΧΙΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ 0-2

Μια ακόμη ήττα για την ομάδα μας την Κυριακή το απόγευμα από την ομάδα του Αχιλλέα Γραμματικούς με σκορ 0-2. Ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με τον Αστέρα να πατάει πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα του αγώνα έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και πιέζοντας ψηλά τον αντίπαλο. Όμως, από μια στημένη φάση όπου η άμυνα εκτέθηκε από το οφσάιντ η Γραμματικού έκανε το 0-1. Το γκολ επέδρασε  αρνητικά στην ομάδα του Αστέρα που έχασε τον έλεγχο του αγώνα. Παρόλα αυτά είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Φονταλή που δεν κατάφερε μέσα στη μικρή περιοχή να κάνει κοντρόλ και με το Ζωγράφο στην εκπνοή του ημιχρόνου όταν η κεφαλιά του έφυγε ελάχιστα άουτ.
Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο β’ ημίχρονο με τον Αστέρα να μπαίνει δυνατά αλλά πάλι να δέχεται γκολ που «έκοψε» τα πόδια των παιχτών. Πάλι όμως η τύχη μας γύρισε την πλάτη αφού δύο φορές σε σουτ του Σπύρου Παπά και σε προσπάθεια του Κοίνη η μπάλα βρήκε στο δοκάρι κι όχι τα δίχτυα της φιλοξενούμενης ομάδας.
Σε κάθε όμως περίπτωση, η ομάδα του Αστέρα θα πρέπει να σηκώσει το κεφάλι  και να παλέψει όλα τα επόμενα παιχνίδια ανεξάρτητα από τον αντίπαλο αφού οι παίχτες μας διαθέτουν και το ταλέντο και τη φυσική κατάσταση και την ταχύτητα χωρίς όμως να καταφέρνουν να παίρνουν τα αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο. 
Άριστη η διαιτησία του κ. Γκιάφη και των βοηθών του.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Ξηρός): Μπράτσικας, , Ματσίγκας (Κουφός) , Παπάς Κ. (Σούφρας), Κοίνης, Κοκόρης, Γανζούδης, , Φονταλής (Ναούμης), Ζωγράφος, Παπάς Σπ., Παπαδόπουλος, Σταμάτης Κ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΘΛ. ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 0-3
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ 0-1
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ 0-4
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ 0-2
ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 0-2
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ – ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ 2-0
Α/Α
ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΤΕΡΜΑΤΑ ΥΠΕΡ
ΤΕΡΜΑΤΑ ΚΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1.
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ
11
1
10
2.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ
8
1
10
3.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
10
4
9
4.
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
7
1
9
5.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
7
5
7
6.
ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
6
4
7
7.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
6
5
6
8.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
5
6
6
9.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣ/ΓΙΟΥ
4
9
4
10.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
4
10
1
11.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
1
11
-2
12.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
0
6
-2

ΕΠΟΜΕΝΗ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΘΛ. ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είστε απλά τραγικοί το να κάνετε τέτοια σχόλια... έχουμε γεμίσει προπονητές της κερκίδας και του καναπέ...το να σχολιάζεται μη αμοιβομενους ποδοσφαιριστές είναι ντροπή και αισχος...ο αστέρας αυτή την στιγμή παίζει την καλύτερη μπάλα από όλες τις ομάδες του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και αυτό απότυπωμενεται στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο (αρκεί κάποιος να αναλογιστεί ότι ο αστέρας δεν είχε ποτέ κόσμο)

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι η εσωστρέφεια μόνο κακό θα κάνει στην ομάδα και κυρίως στα νέα παιδιά που καλούνται να παλέψουν σε νέες για αυτά συνθήκες. Σίγουρα κάτι λείπει. Όμως το να καταφερόμαστε σε έναν-δύο παίκτες αυτό θα είναι καταστροφικό για τη χημεία της ομάδας. Χρειάζεται ψυχραιμία για να δούμε πως θα πετύχει η ομάδα αυτά που μπορεί.
Ίσως χρειαζόμαστε και λίγη τύχη, ώστε να βοηθήσει και αυτή!
Αλλά πάλι η ομάδα θα συνεχίσει το δρόμο της, όποιος κι αν είναι αυτός.