Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ 3-2


Το τρίποντο της νίκης πήρε ο Αστέρας την Κυριακή το μεσημέρι στο ενωσιακό στάδιο Μεσολογγίου απέναντι στον ΑΟ Παπαδατών με σκορ 3-2. Ο Αστέρας μπήκε αποφασισμένος να πάρει αυτό τον αγώνα και το έδειξε από την πρώτη φάση του αγώνα που προηγήθηκε με γκολ του Ναούμη στο 3΄ έπειτα από πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Κοκόρη. Στη συνέχεια η ομάδα μας έδωσε για ένα τέταρτο χώρο στους αντιπάλους της χωρίς όμως να απειληθεί αλλά θα ανακτήσει τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με κυριότερες το δοκάρι του Κουφού στο 25’ σε καταπληκτική συνεργασία των παικτών του Αστέρα, σε φοβερή ενέργεια στο 24’ του Γιάννη Μιχαλόπουλου και σουτ που έβγαλε  ο τερματοφύλακας των Παπαδατών και σε σουτ του Γατζούδη που απέκρουσε πάλι ο τερματοφύλακας. Το ίδιο δυνατά μπήκε ο Αστέρας και στο β’ μέρος και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του με ένα εξαιρετικό γκολ από το Μαντέλο στο 48’. Όμως, στο 55΄ η ομάδα του Αστέρα θα μείνει με 10 παίχτες έπειτα από τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που έδειξε ο απαράδεκτος διαιτητής Ρεντίφης στον Κουφό γιατί συνέχισε μια φάση που υποδείχτηκε οφσάιντ. Έτσι οι Παπαδάτες έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν με γκολ στο 65΄ (2-1) και στο 88΄ (2-2). Στο χρονικό αυτό σημείο οι παίχτες του Αστέρα έδειξαν για άλλη μια φορά στο ματς ότι ήταν αποφασισμένοι να μην χάσουν. Έτσι στην αμέσως επόμενη φάση ο Μιχαλόπουλος πασάρει στον Ναούμη έξω από την περιοχή, αυτός κυνηγάει τη φάση και γυρίζει στο Μαντέλο που με σουτ έξω από την περιοχή θα κάνει μέσα σε ξέφρενα πανηγύρια το 3-2!
Με πολλά παράπονα ο Αστέρας για τον διαιτητή Ρεντίφη για την κατάχρηση που έκανε στις κίτρινες κάρτες χάνοντας εντελώς τον πειθαρχικό έλεγχο και εκνευρίζοντας τους ποδοσφαιριστές.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Ξηρός): Μπράτσικας, Κοκόρης, Παπάς Κ. (Παπάς Σ.), Ζωγράφος, Τάσος (Ματσίγκας), Γατζούδης, (Μιχαλόπουλος Δημ. Γιάννης), Μιχαλόπουλος Γ., Παπαδόπουλος, Ναούμης, Μαντέλος, Κουφός. 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ 0-3 αα
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣ/ΓΙΟΥ 4-4
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ1-1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ 3-2
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ – ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 1-2
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ 5-0
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΑΘΛ. ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
Α/Α
ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΤΕΡΜΑΤΑ ΥΠΕΡ
ΤΕΡΜΑΤΑ ΚΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1.
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
18
3
15
2.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
14
8
12
3.
ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
10
5
11
4.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
11
8
11
5.
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ
12
3
10
6.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡ.
12
9
10
7.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜ.
8
6
10
8.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
10
9
9
9.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛ
11
15
8
10.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
9
18
4
11.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
3
16
-2
12.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
0
6
-2

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιχνίδι για μη καρδιακούς. Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με πάρα πολύ καλούς οιωνούς. Γκολ΄στο 3'... Στη συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες στο Α΄ημίχρονο για να τελειώσει το παιχνίδι. Δυστυχώς, ενώ μπήκε ξανά γκολ στο 3' του Β ημιχρόνου, κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο ανεκδιήγητος διαιτητής, ο οποίος χωρίς πρόκληση έγινε εριστικός απέναντι και στις δύο ομάδες, ιδίως στους παίχτες του Αστέρα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!! Σφύριζε ό,τι να ναι, εκνευρίζοντας παίχτες και φιλάθλους. Ο δε επόπτης που ήταν από την πλευρά των κερκίδων, προφανώς σκεφτόταν άλλα πράγματα, παρά το παιχνίδι. Διακοσμητικό στοιχείο σε όλο τον αγώνα. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Αστέρας αντιμετωπίζετε προκλητικά από τους διαιτητές.

Ίσως αυτή η νίκη λειτουργήσει ως βάλσαμο για τη συνέχεια. Ακολουθεί Αναγ. Μεσολογγίου και ρεπό. Το λιγότερο 4 πόντους....

Υ.Μ. Το βίντεο δείχνει τον διαιτητή να πανηγυρίζει την ισοφάριση των Παπαδατών....Απίστευτός!!!!!!
Αλλά ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη....

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά δε λες που δεν αγκαλιάστηκαν κιόλας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΙΧΤΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ 88 ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!