Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 6-2

Σε ένα πολύ δυνατό αγώνα την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Νεοχωρίου, ο Τρίκαρδος νίκησε με το αγγλικό σκορ 6-2 την ομάδα του Αστέρα Μεσολογγίου. Το σκηνικό γνώριμο πια για τον Αστέρα: ξεκίνησε πολύ καλά χάνοντας 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες (με τους Βλαχογιάννη και Γατζούδη) αλλά μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ από την ομάδα της Κατοχής ... κατάρευση και το 1-0 έγινε γρήγορα 3-0! Στο β' ημίχρονο και όταν ο Αστέρας μείωσε σε 4-2 (με γκολ του νεοαποκτηθέντα Γιάννη Μιχαλόπουλου και του Γιάννη Κουφού) φαινόταν να έχει τις ανάσες να διακδικήσει κάτι καλύτερο αλλά ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ διαιτητής Τσαμπας αρνήθηκε καθαρό πέναλτυ στον Κουφό. Η συνέχεια είχε ένα παιδαριώδες λάθος της άμυνας του Αστέρα για το 5-2 κι ένα ακόμη γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα για το τελικό 6-2.
Θα θέλαμε να επισημάνουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του διαιτητή Τσαμπα ο οποίος αρνήθηκε τη βιντεοσκόπηση του αγώνα από την ειδική εξέδρα που υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Νεοχωρίου. Ο Αστέρας έχει ένα καταπληκτικό αρχείο που θα ζήλευαν ομάδες των Εθνικών κατηγοριών με ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους αγώνες του τα τελευταία 10 ΧΡΟΝΙΑ. Καμιά ομάδα, κανένας διαιτητής ΠΟΤΕ όλα αυτά τα χρόνια δεν μας έχει αρνηθεί τη βιντοσκόπηση του αγώνα!!! Αντίθετα πάρα πολλοί (ακόμα και διαιτητές) μας ζητούν αντίγραφο του DVD για να το έχουν ως ενθύμιο. Η επίσημη διακαιολογία δια στόματος Τσαμπα: "να μην τραυματιστεί κάποιος παίχτης αν πέσει η κάμερα στο κεφάλι του!!!" Φυσικά ένας διαιτητής που ξεκίνησε έτσι τον αγώνα δεν περιμέναμε καμιά καλύτερη συνέχεια. Κι αφού εφήρμοσε τον κανονισμό μέχρι κεραίας για την  .. κάμερα, το υβρεολόγιο συγκεκριμένου παίχτη της γηπεδούχου από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο προς συμπαίχτες, αντιπάλους και διαιτητές δεν τον ... άγγιξε παρά μονάχα όταν είπε σε παίχτη μας "θα σε γ......" οπότε του έβγαλε την κίτρινη κάρτα. Κύριοι της επιτροπής διαιτησίας ΕΛΕΟΣ πια με τους "μαθητευόμενους μάγους"!!!
"Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες." Albert Eintein
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Ξηρός): Μπράτσικας, Κοίνης, Παπάς Σ., Κοκόρης, Τάσος, Γατζούδης, (Σταμάτης Κ.), Μιχαλόπουλος Ι., Παπαδόπουλος, Ζωγράφος, Βλαχογιάννης (Ναούμης), Ρούσσης (Κουφός). 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ  (αναβολή)
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 6-2
ΑΘΛ. ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ 2-3
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ 0-2
ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ 3-0 α.α.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ 3-2
Α/Α
ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΤΕΡΜΑΤΑ ΥΠΕΡ
ΤΕΡΜΑΤΑ ΚΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1.
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
13
3
12
2.
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ
11
1
10
3.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ
8
1
10
4.
ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
9
4
10
5.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
10
7
10
6.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
12
7
9
7.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
8
5
9
8.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣ/ΓΙΟΥ
7
11
7
9.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
7
9
6
10.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
6
16
1
11.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
1
13
-2
12.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
0
6
-2
ΕΠΟΜΕΝΗ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣ/ΓΙΟΥ
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ – ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα φέτος ξεκίνησε να χτίζει κάτι καινούργιο με έμπειρους αλλά και νεαρούς ταλαντούχους παίκτες. Ας μην το γκρεμίσουμε λοιπόν τόσο εύκολα... Θέλει υπομονή, όπως επίσης και περισσότερη αυτοπεποίθηση - πίστη από την πλευρά του καθενός. Όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί θα νικήσουμε ! Σίγουρα έγιναν αρκετά λάθη από όλους μας, αλλά εδώ στα δύσκολα θα φανεί η αξία του καθενός και η αγάπη του για την ομάδα. Μπροστά στο κάθε πρόβλημα το εύκολο είναι να "κράξεις", το δύσκολο να δώσεις λύση. Λείπει και η τύχη από την ομάδα γιατί ο Αστέρας έχει παίξει καλή μπάλα, τα αποτελέσματα είναι αυτά που δεν έχουν έρθει. Με μία νίκη θα αρχίσουν να έρχονται κι αυτά... Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ! Η νίκη θα μας δώσει ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα, αλλά πρωτίστως το έναυσμα για μία καλύτερη συνέχεια. Ο καθένας μας έχει έναν ρόλο μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο. Ας τον τηρήσει και ας τον σεβαστεί ! Όλα τα υπόλοιπα αρμόζουν σε συζητήσεις του καφενείου και πουθενά αλλού. Ας δείξουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές μας και όλοι μαζί Διοίκηση - Γενικός Διευθυντής και οι λίγοι ακόμη που ακολουθούν και "πονούν" αυτή την ομάδα ας γίνουμε μια γροθιά ! Ώρα να βγάλουμε τον καλό - ποδοσφαιρικό εγωισμό και να αφήσουμε τον κακό στην άκρη. Μπορούμε και το αξίζουμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος !