Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 2-1


Διαμόρφωση αποτελέσματος από  έναν ανεκδιήγητο "διαιτητή" έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου. Τα λόγια και οι διαμαρτυρίες από τον Αστέρα έχουν πια στερέψει. Άνθρωποι της διαιτησίας μας "ψιθυρίζουν" πως οι ανακοινώσεις και οι καταγγελίες κάνουν κακό στην ομάδα μας. Το βλέπουμε εξάλλου κάθε Κυριακή!!! Μετά την ανακοίνωση-καταγγελία μας για τον "γιό" Ρεντίφη, η ομάδα μας αντιμετωπίζει κι έναν  ακόμη αντίπαλο μέσα στο γήπεδο: την εχθρική έως σφαγιαστική διαιτησία. 'Αλλος ένας "γιός" με το όνομα Λάμπρου, καθάρισε και το παιχνίδι με το Ευηνοχώρι ως εξής: 
  • Στο 60' ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ φάουλ του Σούλα πάνω στο Σούφρα, ο διαιτητής δεν βλέπει τίποτα, τετ-α-τετ και ... 1-0
  • Κίτρινες κάρτες στον Αστέρα: ΟΛΟΙ σχεδόν οι παίχτες (εκτός του τερματοφύλακα Μπράτσικα, του Κοκόρη και του Γατζούδη), μία κόκκινη και μια κίτρινη στον  πάγκο, και τέλος από το 75' με 10 παίχτες ο Αστέρας μετά την αποβολή του Ζωγράφου!!! Στο Ευηνοχώρι: 3-4 κίτρινες κάρτες
  • Ο Αστέρας διαμαρτύρεται για δύο φάσεις σε χέρια αντιπάλων μέσα στην περιοχή αλλά μετά τα παραπάνω είναι όνειρο θερινής νυκτός ο συγκεκριμένος διαιτητής να σφυρίξει πέναλτι υπέρ της ομάδας μας. 
Μετά από όλα αυτά το αγωνιστικό κομμάτι περνά σε δεύτερη μοίρα αφού πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο "φοβερός" Λάμπρου!!!
Ο Αστέρας στάθηκε αρκετά καλά στο ματς. Δεν απειλήθηκε ουσιαστικά, και μόνο μετά το 50' που έγινε το 1-0 και το ματς "άνοιξε" η Ακαδημία φάνηκε πιο απειλητική στην εστία του Μπράτσικα δημιουργώντας μια - δυο μικροευκαιρίες. Στο 62' έπειτα από "ποδιά" και ντρίπλα του νεοεισελθόντα Μιχαλόπουλου Ι.Δ. και σέντρα στην καρδιά της περιοχής της Ακαδημίας, ο Ζωγράφος σε πρώτη φάση και ο Ναούμης σε δεύτερη θα κάνει το 1-1. Στο χρονικό αυτό διάστημα και μέχρι την αποβολή του Ζωγράφου στο 78' ο Αστέρας είχε ευκαιρίες σε κεφαλιά του Παππά μέσα από την μικρή περιοχή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου Ι.Δ. και σε σουτ του Ζωγράφου έξω από τη μεγάλη περιοχή  που έφυγε ελάχιστα άουτ και θα μπορούσε να είχε πάρει κεφάλι στο σκορ. Όμως ο "μαθητευόμενος μάγος" διαιτητής Λάμπρου ανέλαβε υπηρεσία: άφησε τον Αστέρα με 10 παίχτες και στο 80' η Ακαδημία πέτυχε το 2-1 και πήρε το τρίποντο της νίκης.
Αστέρας Μεσολογγίου: (Δημήτρης Ξηρός) Μπράτσικας, Κοκόρης, Σταμάτης Κ., Δάλλας, Σούφρας (Μιχαλόπουλος Ι.Δ.) , Γαντζούδης (Παππάς Σ.), Τάσσος, Μιχαλόπουλος Ι-Ν (Δενδρινός), Ζωγράφος, Ναούμης, , Παπαδόπουλος.

    3 σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...

    Η μάστιγα της διαιτησίας στην Αιτωλοακαρνανία έχει όνομα και λέγεται παιδιά των παλιών διαιτητών. Οι παλιοί διαιτητές κάνουν σχεδόν με το ζόρι τα παιδιά τους διαιτητές και συνήθως αυτοί επειδή δεν το αγαπούν και δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο παρά μόνο οικονομική, τα κάνουν θάλασσα, είναι δηλαδή όχι κακοί αλλά ΚΑΚΙΣΤΟΙ διαιτητές. Το κακό είναι πως οι μπαμπάδες δεν προστατεύουν του γιούς τους όταν το βλέπουν αυτό. Για παράδειγμα ο μπαμπάς ΛΑΜΠΡΟΥ ήταν στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου και είδε το χάλι του γιού του. Θα κάνει κάτι ή θα τον αφήσει απλά να παίρνει τα 40-50 ευρώ και να καίει ομάδες;; Μάλλον το δεύτερο ...

    Ανώνυμος είπε...

    Νομίζω ότι ο λόγος που συμπεριφέρονται έτσι στο Αστέρα είναι ότι έχουν πάρει σοβαρά το τίτλο ότι είναι οι άρχοντες του αγώνα και από τη στιγμή που έθιξε ο Αστερας τον άρχοντα και δημοσίευσε τις βλακείες του, πρέπει να τιμωρηθεί.Η ποινή είναι να παίζουν τον Αστέρα 20% και τους άλλους 80%,ώστε να μη μπορεί να σηκώσει κεφάλι και οι άλλες ομάδες να φοβηθούν και να μη αντιδρούν στις αδικίες που τους γίνονται. Με αυτό το τρόπο υπερασπίζονται τον φίλο και συνάδελφο διαιτητή και το παίζουν και δικτάτορες. Εξάλλου γιατί να μη ενεργούν έτσι, δεν είδα να τιμωρηθεί ο διαιτητής,(αν κάνω λάθος γι αυτό ας με διορθώσει κάποιος).Και για να είμαστε σωστοί και αντικειμενικοί, τα παραπάνω δεν αφορούν στο σύνολο των διαιτητών, υπάρχουν και διαιτητές που τιμούν το έργο που κάνουν και σέβονται με το παραπάνω την αμοιβή που παίρνουν σε κάθε αγώνα.

    Ανώνυμος είπε...

    Σε αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω, αναφέρω το όνομα του Γκιάφη που όποτε μας έπαιξε φέτος - ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ - ήταν άψογος και έπαιξε 50-50!!! Δυστυχώς όμως δεν είναι πολλοί οι διαιτητές σαν τον Γκιάφη.