Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ 0-1

Πολύ κακή εμφάνιση για τον Αστέρα Μεσολογγίου που δίκαια συνοδεύτηκε από την ήττα - που θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις - με 0-1 από την ομάδα του ΑΟ Λυγιάς. Χωρίς φρεσκάδα και εγκλωβισμένος στο χώρο του κέντρου ο Αστέρας, με πάρα πολλά λάθη στην άμυνα και ελάχιστες ευκαιρίες στην επίθεση, δεν κατάφερε να αποζημιώσει τους πάρα πολλούς, για τα δεδομένα της κατηγορίας, φιλάθλους που βρέθηκαν στο ενωσιακό στάδιο την Κυριακή το απόγευμα. Οι αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών (Παπασπύρου, Μπότας, Μπούλης) δεν μπορούν να αποτελούν σε καμιά περίπτωση δικαιολογία για την κάκιστη εμφάνιση και την ήττα.
Η ομάδα του ΑΟ Λυγιάς είχε τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα, έχασε πολλές ευκαιρίες καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 22', ενώ στο 27' είχε οριζόντιο δοκάρι σε σουτ κεραυνό έξω από την μεγάλη περιοχή.
Εκτενή στιγμιότυπα του αγώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι του Αστέρα Μεσολογγίου στο Youtube. 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ντζιβανάκης Γιάννης): Σταθάτος, Κοίνης, Σχώρης, Σακαρέλης, Φονταλής (Κάτσινας), Μωραίτης (Πασπαλιάρης), Μιχαλόπουλος (Γατζούδης), Σύρρος (Χριστοδουλάτος), Γρηγοράκης, Ρούσσης, Καλύβας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι φανερό πως η ομάδα πονάει στο χωρο του κεντρου..τουλαχιστον αυτο φανηκε στο ματς με τη Λυγια..πολλες χαμενες μονομαχιες λαθος πασες κλπ..η ομαδα εχει καλο υλικο οπως φαινεται αλλα ειναι φανερο οτι κατι λειπει ακομη ειδικα στο χωρο του κεντρου.

Ανώνυμος είπε...

Οι απουσίες σημαντικών παιχτών είναι μία δικαιολογία που σίγουρα έπαιξε ρόλο στον αγώνα. Προφανώς κάτι χρειάζεται να αλλάξει, ώστε να μην είναι απομακρυσμένες η μία γραμμή από την άλλη, κυρίως δε κέντρου και επίθεσης.
Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης...