Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 0-1

Ήττα με σκορ 1-0  για τον Αστέρα Μεσολογγίου από τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας.
Δυνατό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες με αρκετές διακοπές, χωρίς όμως να δημιουργηθεί το παραμικρό τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου.
Λίγες οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Αλικυρναϊκό να παίρνει κεφάλι το σκορ στο 31΄λεπτο της αναμέτρησης με σουτ του Κουφού μέσα από την περιοχή 0-1, με την μπάλα λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα να έχει σταματήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι από σουτ του Στέφανου Τριφιάτη.
Στο 76΄οι τυπικά γηπεδούχοι του Αστέρα μιας και οι δυο ομάδες χρησιμοποιούν ως έδρα το ενωσιακό γήπεδο, θα μείνουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παναγιωτόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά παρ όλα αυτά θα πιέσουν για να φτάσουν στην ισοφάριση χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.
Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:
8΄σουτ του Χρηστού Μαντέλου από μακρινή απόσταση για τον Αλικυρναϊκό , λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
13΄εντονες διαμαρτυρίες από τον Αστέρα, με παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας να ζητούν πέναλτι.
31΄ΓΚΟΟΛ, σουτ του Στέφανου Τριφιάτη στο κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά ο Κουφός με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 0-1.
53΄γρηγορη εκτέλεση φάουλ για τον Αλικυρναϊκό, ο Κουφός προλάβει την έξοχο του Ρέγκλη και θα πλασάρει, με τον Παναγιωτόπουλο να απομακρύνει τη μπάλα.
61΄απευθείας εκτέλεση φάουλ για τον Αστέρα με τον Βασίλη Μαντέλο άουτ.
65΄σουτ του Κουφού, λίγο άουτ.
70΄κόρνερ για τον Αλικυρναϊκό, κεφαλιά του Μάνθου άουτ.
72΄γυρισμα του Κοκότη στην περιοχή, ο Κούφος δεν θα πιάσει όπως θέλει το σουτ, χάνοντας μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του.
75΄σουτ του Μιχαλόπουλου, θα μπλοκάρει ο Μπράτσικας.
76΄δευτερη κίτρινη – κόκκινη για τον Παναγιωτόπουλο, με 10 για το υπόλοιπο του παιχνιδιού ο Αστέρας.
77΄εκτελεση φάουλ του Μάνθου, άουτ.
83΄νέο σουτ του Μιχαλόπουλο για τον Αστέρα, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.
87΄αδύναμο σουτ του Γαβρίνα, θα μαζέψει χωρίς πρόβλημα ο Ρέγκλης.
92΄σουτ του Γαβρίνα ψηλά άουτ.
94΄νέο σουτ του Γαβρίνα μέσα από την περιοχή, ελάχιστα άουτ.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ντζανής, Αντωνόπουλος και Δημονίτσας.
Αστέρας Μεσολογγίου: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Ρέγκλης, Σχώρης, Μπότας, Παναγιωτόπουλος, Μαντέλος Β. (68΄Μιχαλόπουλος), Μωραϊτης (76΄Κοϊνης), Αυτζής, Γρηγοράκης (46΄Μπούλης), Καλύβας, Σύρρος, Ρούσσης (56΄Υζειράι).
 πηγή http://aitosports.gr/

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέτρια εμφανιση απο τον Αστέρα...σε σχεση με αυτα που άκουγα κ μάθαινα για τα προηγούμενα ματς οτι δηλαδή παρα τις ηττες η ομάδα ειχε φασεις κυκλοφορια κ επαιξε καλο ποδοσφαιρο κατα διαστηματα δεν φάνηκε κάτι τετοιο στο χθεσινό παιχνίδι..καθόλου απειλητική η ομάδα ειδικα στο πρωτο μέρος ενω στο δευτερο πηρε κάποια μέτρα στο γήπεδο..εχθες φάνηκε σίγουρα πρόβλημα στην δημιουργία..το πρωταθλημα δεν τελειωσε αλλα πρεπει να βρεθεί κι η λύση κάποια στιγμή!!!!