Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ 1-4

Ο ΑΟ Χάλκειας νίκησε την Κυριακή το μεσημέρι κάτω υπό συνεχή βροχή τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκορ 4-1. Όμως σε καμιά περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμικότητα των δύο ομάδων, αφού σημαντικός παράγοντας υπήρξε ο διαιτητής και οι βοηθοί του στη διαμόρφωση του σκορ. Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν τρεις ξεκάθαρες φάσεις στις οποίες οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν ενάντια στην ομάδα μας:
  • στο 44΄ όπου ο σκόρερ του 2ου τέρματος της Χάλκειας ήταν σε καθαρή θέση οφσάιντ,
  • στο 53' όπου σε καθαρό πέναλτυ και αποβολή του τερματοφύλακα του ΑΟ Χάλκειας, ο διαιτητής προστάτεωε τους φιλοξενούμενους δίνοντας μεν το πέναλτυ χωρίς όμως να αποβάλει τον τερματοφύλακα της Χάλκειας,
  • στο 71', φάση επιτυχίας του 3ου γκολ του ΑΟ Χάλκειας, που ξεκινά από ανύπαρκτο φάουλ που υποδεικνύει μάλιστα ο βοηθός, αλλά και στη συνέχεια όπου ο παίχτης που πετυχαίνει το γκολ είναι σε καθαρή θέση οφσάιντ!!!
Στα αγωνιστικά, ο Αστέρας στάθηκε καλά στο γήπεδο έχοντας την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Πάλι όμως δέχτηκε γκολ που δείχνουν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε κάποια κρίσιμα σημεία του ματς (γκολ από κόρνερ, γκολ στο τελευταίο λεπτό του α' ημιχρόνου) και μοιραία ηττήθηκε. Πάλεψε όμως και διακδίκησε το παιχνίδι μέχρι το τέλος, παρότι είχε να αντιμετωπίσει και το διαιτητικό τρίο απέναντί του.
Το φιλμ αγώνα:
3’ Γέμισμα του Ανδριτσόπουλου ο τερματοφύλακας Κοκόρης με την βοήθεια των αμυντικών θα βγάλει την μπάλα από την περιοχή.
5’ Σέντρα του Χριστοδουλάτου δεν μπορεί να πλασάρει στο δεύτερο δοκάρι ο Φούντας.
11’ Μπροστινή μπαλιά για τον Γιαβρρούτα θα γυρίσει την μπάλα θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
15’ ΓΚΟΛ Εκτέλεση κόρνερ ο Νασόπουλος θα πιάσει την κεφαλιά ο τερματοφύλακας θα αποκρούσει όμως ο Αδραχτάς θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα 0-1.
35’ Εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου κεφαλιά του Παπαδόπουλου μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
42’ Ευκαιρία με τον Αδραχτά που δεν θα μπορέσει να πλασάρει τον τερματοφύλακα όπως θα ήθελε.
44’ ΓΚΟΛ Πάσα του Κάκκου στον Κάπο που είναι σε καθαρή θέση οφσάιντ με πλασέ θα κάνει το 0-2.
53’ Ο διαιτητής θα καταλογίσει πέναλτι σε τετ-α-τετ του Χριστοδουλάτου με τον τερματοφύλακα της Χάλκειας αλλά δεν θα αποβάλει τον τελευταίο!!! Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Αυτζής αλλά θα στείλει την μπάλα άουτ.
56’ Εκτέλεση κόρνερ ρου Κάκκου κεφαλιά του Κάπο η μπάλα άουτ.
58’Πάσα του Αδραχτά στον Κάκκο σουτ η μπάλα άουτ.
71’ ΓΚΟΛ Εκτέλεση φάουλ από δεξιά (ανύπαρκτο φάουλ!!!) κεφαλιά πάσα μέσα στη μικρή περιοχή του Αστέρα, ο τελευταίος όμως παραλήπτης της μπάλας είναι οφσάιντ που δεν καταλογίζεται κι έτσι  κάνει το 0-3.
72’ ΓΚΟΛ Ο Ρούσσης θα μειώσει σε 1-3 με πολύ ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.
82’ Μόνος του μέσα στην περιοχή ο Αυτζής δεν μπορεί να νικήσει τον Ανδρεόπουλο.
87’ ΓΚΟΛ Ο Μυλωνάς Αθ. με πλασέ θα κάνει το 1-4
Αστέρας Μεσολογγίου (Γιάννης Ντζιβανάκης): Κοκόρης, Μαντέλος, Παναγιωτόπουλος, Παπασπύρος (Ιζεϊράι), Φούντας (Κοίνης), Αυτζής, Μωραΐτης, Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Χριστοδουλάτος(Ρούσσης).