Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ 1-1



Χλωμό ξεκίνημα στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον Αστέρα όπου ύστερα από ένα κακό παιχνίδι παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην Παιανία Μάστρου με σκορ 1-1.
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, κρατήθηκε 1' σιγή στη μνήμη του Χρήστου Κάκου, ο οποίος διετέλεσε παλιά παίχτης της ομάδας μας. 

Ο Αστέρας εμφάνισε αρκετές δυσκολίες στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού, δεν απείλησε  τον αντίπαλο και δυστυχώς στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε η φιλοξενούμενη ομάδα δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης.

Το Α' ημίχρονο οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου και δεν απείλησε η μία την άλλη. Μάλιστα, η ομάδα μας στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε πέτυχε το γκολ με τον Φούντα.

21' ΓΚΟΛ για τον Αστέρα. Σε εκτέλεση φάουλ του Κουτρουμάνη από το κέντρο στη μεγάλη περιοχή της Μάστρου, ο Κοϊνης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Φούντας με δεύτερη κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε το γκολ από κοντά γράφοντας 1-0.

Μέχρι το τέλος του Α' ημιχρόνου το παιχνίδι κύλησε χωρίς καμία άλλη ευκαιρία. 

Στο Β' ημίχρονο συνέχισε η ομάδα μας να έχει χαμηλή απόδοση και αυτό έδωσε το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να πιστέψει σε κάτι καλό, όπως και έγινε αποσπώντας ισοπαλία με σκορ 1-1. Λίγες πάλι οι ευκαιρίες, κακό γενικά παιχνίδι από τον Αστέρα.

64' Ατομική ενέργεια από δεξιά του Τσιριμώκου και γύρισμα στην μικρή περιοχή της Μάστρου, ο Φτούλης δεν θα μπορέσει να έρθει σε επαφή με την μπάλα.

74' ΓΚΟΛ για τη Μάστρου. Εκτέλεση φάουλ από δεξιά, ο επιθετικός της Μάστρου πλάσαρε με ψηλοκρεμαστό σουτ τον Κοκώρη, η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή του ο Κουμπαρούλης ανενόχλητος θα ισοφαρίσει σε 1-1 για τη Μάστρου.

80' Σουτ του Χριστοδουλάτου έξω από την περιοχή, θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Μάστρου.

81' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Μπαλαμπάνης, μόνος του μέσα στη περιοχή της Μάστρου δεν θα μπορέσει να πλασάρει τον τερματοφύλακα της Μάστρου.

89' Κόκκινη κάρτα για τον Τσιριμώκο και με 10 παίκτες ο Αστέρας.

91' Στις καθυστερήσεις, σε φάουλ που εκτελέστηκε από αριστερά για τη Μάστρου, τρεις παίκτες  της Μάστρου  θα πηδήξουν μόνοι τους στη περιοχή του Αστέρα, αλλά η κεφαλιά που θα γίνει θα περάσει άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοκώρη.

ΑΣΤΕΡΑΣ: (Ντζιβανάκης) Κοκώρης, Σχώρης, Τσιριμώκος, Κοϊνης,( 46' Ιωάννου), Παπαδάτος, Μπαλαμπάνης, Μυριούνης, (46' Στάθης), Μωραϊτης, Φτούλης, (75' Χριστοδουλάτος), Κουτρουμάνης, Φούντας.










































1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ .ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ.