Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 5-0



Εύκολη νίκη πέτυχε ο Αστέρας επί της Ακαδημίας Ναυπάκτου με 5-0, τη Κυριακή το πρωί στο Ενωσιακό Γήπεδο Μεσολογγίου, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για την ομάδας μας και πρώτη εντός έδρας, η οποία επιτεύχθηκε αρκετά άνετα, όπως δείχνει το τελικό σκορ. Ο Αστέρας έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, συνδύασε ουσία με θέαμα και έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή στο Β' ημίχρονο να χρησιμοποιήσει τα νέα παιδιά της ομάδας μας.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από το ελαφρύ ευτυχώς τραυματισμό στο 17' του αγώνα, ενός παίκτη της Ακαδ. Ναυπάκτου (Σιαμάς), ο οποίος μεταφέρθηκε προληπτικά στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο αλλά δεν έδειξε να έχει κάτι σοβαρό. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!!

Στο Α' ημίχρονο, στο πρώτο τέταρτο καμία ομάδα δεν δημιούργησε κάποια ευκαιρία και ήταν ένα παιχνίδι κέντρου. Από τη στιγμή όμως που επιτεύχθηκε το πρώτο γκολ του Αστέρα, η ομάδα μας επικράτησε κατά κράτος της Ακαδημίας Ναυπάκτου και δεν άφησε κανένα περιθώριο σε αυτή, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες.

19΄ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα, από αριστερά ο Κουτρομάνης έδωσε πάσα στον αμαρκάριστο Μυριούνη, ο οποίος με ένα δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Ακαδημίας.έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα του τέρματος γράφοντας το 1-0.

20' ΓΚΟΛ Καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στάθη από 30 μέτρα, έστειλε τη μπάλα αρχικά στο δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Ναυπάκτου και στην επαναφορά ο Φούντας πήρε το "ριμπάουντ", έδωσε πάσα-γκολ στον Μυριούνη, οποίος σε κενό τέρμα πέτυχε το δεύτερο του γκολ στο παιχνίδι, και δεύτερο του Αστέρα.

24' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Κοϊνης έβγαλε πάσα στο κενό χώρο για τον Φτούλη, αλλά το λαθεμένο κοντρόλ που έκανε έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα να βγεί και να μπλοκάρει τη μπάλα.

35' Ωραίο ανάποδο ψαλίδι για το Μυριούνη, μέσα στη περιοχή της Ακαδημίας, από πάσα του Φτούλη, η μπάλα πέρασε άουτ.

40' Καλή προσπάθεια του Φτούλη, οποίος με γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε μόλις λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Ακαδημίας.

42΄Πρώτη επίσκεψη της ομάδας της Ναυπάκτου στα καρέ του Αστέρα, αλλά το σουτ του επιθετικού της Ακαδημίας, μπλόκαρε χωρίς να ανησυχήσει ο Κοκώρης.

45' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Κουτρομάνης εκμεταλλεύτηκε λάθος κοντρόλ του πλάγιου μπακ της Ακαδημίας, μπήκε στην περιοχή της Ακαδημίας από πλάγια μόνος του σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, πάσαρε στον Μυριούνη στο ύψος του πέναλτι αλλά πριν προλάβει να πλασάρει σε κενό τέρμα, έδιωξε έγκαιρα ο κεντρικός αμυντικός της Ακαδημίας.

45'+2' ΓΚΟΛ για τον Αστέρα και 3-0, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Στάθης έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά στον Φούντα στη πλάτη της άμυνας της Ακαδημίας, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και με πάσα τροφοδότησε τον Φτούλη, ο οποίος μόνος του με το τέρμα πέτυχε το γκολ.

Στο Β' ημίχρονο, η ομάδα παρόλο που έριξε στροφές, συνέχισε να δημιουργεί φάσεις, να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ και έδωσε την ευκαιρία στους νεαρούς παίχτες της ομάδας να πάρουν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα.

46' Ευκαιρία για τον Αστέρα, με τον Κουτρομάνη να πλασάρει τον τερματοφύλακα που απέκρουσε σε κόρνερ.

51' ΓΚΟΛ για τον Αστέρα, κόρνερ με εκτελεστή τον Φούντα, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι και ο Παλαιογιάννης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

59' Ωραία πάσα τρύπα στο κενό χώρο του Μυριούνη στον Κουτρομάνη, πρόλαβε να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας.

65' Νέα ευκαιρία για τον Αστέρα, νέα ωραία πάσα του Τσιριμώκου στο κενό χώρο, ο Μυριούνης πλάσαρε αδύναμα και έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα να μπλοκάρει τη μπάλα.

70' ΓΚΟΛ και 5-0, ωραία μπαλιά του Τσιριμώκου στο κενό χώρο για τον Φτούλη ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

75' Ωραίο ευθύλοβο δυνατό σουτ του Τσιριμώκου, μετά από σύγχυση στην άμυνα της Ακαδημίας, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας Ναυπάκτου.

85' Από κόντρα που δημιουργήθηκε σε παίκτη της Ακαδημίας Ναυπάκτου, μέσα στην περιοχή του Αστέρα, η μπάλα κατευθύνθηκε προς το τέρμα του Αστέρα, δεν αιφνιδίασε τον Τσιρόγλου που απέκρουσε και μπλόκαρε την μπάλα.

86' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν δεξιά ο Κουτρομάνης πέρασε με ωραία προσποίηση το μπακ, έβγαλε σέντρα στη μεγάλη περιοχή, ο Φούντας κοντρόλαρε τη μπάλα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπαλαμπάνη, ο οποίος μόνος μες στη μικρή περιοχή, πλάσαρε τον τερματοφύλακα, αλλά με υπερένταση απέκρουσε και απομάκρυναν οι αμυντικοί μακριά.

89' Τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού, κι αυτή για τον Αστέρα, όταν από λάθος πάσα του τερματοφύλακα στο δεξί του μπακ, παρενέβει ανάμεσά τους ο Φούντας και με κεφαλιά προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα, ο οποίος πρόλαβε πάνω στη τελική γραμμή και έδιωξε σε κόρνερ.

ΑΣΤΕΡΑΣ: (Ντζιβανάκης) Κοκώρης (72' Τσιρόγλου), Σχώρης, Κοϊνης, Παλαιογιάννης, Σταμάτης (65΄Παπανικολάου), Μωραϊτης (46' Μπαλαμπάνης), Φούντας, Μυριούνης, Φτούλης, Κουτρομάνης, Στάθης (55' Τσιριμώκος).