Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Α.Ο. ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0


Τη πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα δέχθηκε ο Αστέρας, τη Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, το απόγευμα από τον Α.Ο. Ζευγαρακίου, στο γήπεδο των Παπαδατών. Ένα παιχνίδι που έγινε σε ένα αρκετό γλιστερό και βαρύ - παραδόξως- αγωνιστικό χώρο, που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Συνέπεια αυτού ήταν να γίνει ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες, με ελάχιστες ευκαιρίες αλλά το Ζευγαράκι να εκμεταλλεύεται τα λάθη του Αστέρα και να παίρνει τη νίκη.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε με το τραυματισμό του παίχτη μας, Αλέξανδρου Στάθη, ο οποίος σε μια προσπάθεια να κερδίσει με τάκλιν μία μπαλιά, ένοιωσε έντονο τράβηγμα στο αριστερό του πόδι, αποχώρησε πολύ νωρίς από το παιχνίδι και μετά το τέλος του παιχνιδιού, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για περαιτέρω εξετάσεις. Η διοίκηση του Αστέρα του εύχεται καλή ανάρρωση και ταχεία επάνοδό του στις αγωνιστικές δράσεις!!!!


Στο Α' ημίχρονο, η ομάδα του Ζευγαρακίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κερδίζοντας αρκετές στημένες φάσεις (κόρνερ), με συνέπεια σε ένα από αυτά να πετύχει το γκολ στην αρχή του παιχνιδιού. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Στάθη, έχασε τα πατήματά της.

8' Ωραία προσπάθεια για τον Αστέρα από δεξιά, σέντρα του Σχώρη στην περιοχή του Α.Ο. Ζευγαρακίου, ο Χριστοδουλάτος έπιασε απευθείας σουτ, η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα.

11' Απευθείας εκτέλεση κόρνερ από αριστερά για το Ζευγαράκι, δεν αιφνιδιάζει τον Κοκώρη που διώχνει ξανά σε κόρνερ.

12' ΓΚΟΛ Στο δεύτερο συνεχόμενο κόρνερ που εκτελέστηκε από δεξιά, αυτή τη φορά, δεν κατάφεραν να διώξουν τη μπάλα οι αμυντικοί του Αστέρα, ο επιθετικός του Ζευγαρακίου ανενόχλητος μέσα στη περιοχή με κεφαλιά σημειώνει γκολ για το 1-0.

14' Νέο κόρνερ για το Ζευγαράκι, η κεφαλιά του επιθετικού της Μακρυνείας πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοκώρη.

25' Αναγκαστική αλλαγή για τον Αστέρα λόγω τραυματισμού, εκτός αγωνιστικών χώρων ο Στάθης και στη θέση του πέρασε ο Παππάς.

Μέχρι το τέλος του Α' ημιχρόνου καμία ομάδα δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη ευκαιρία, ήταν παιχνίδι κέντρου με πολλές λάθος μπαλιές και από τους 22 παίχτες. 

Στο Β' ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά, πίεσε περισσότερο το Ζευγαράκι και έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει στα ίσα το παιχνίδι με χαμένο τετ-α-τετ του Φτούλη απέναντι στον τερματοφύλακα του Ζευγαρακίου. Μία ευκαιρία που πιθανόν να άλλαζε όλη τη ροή του παιχνιδιού, μιας και η ομάδα μας θα αποκτούσε καλύτερη ψυχολογία και θα πίεζε περισσότερο τους αντιπάλους.

47' Φάουλ από δεξιά για τον Αστέρα, με τον Κουτρουμάνη να βγάζει ωραία σέντρα, ο Παλιογιάννη από πλάγια αριστερά έπιασε τη κεφαλιά που πέρασε μόλις άουτ.

50' Επικίνδυνη σέντρα του Ζευγαρακίου από δεξιά μες τη περιοχή του Αστέρα, η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια πριν καταλήξει άουτ.

62' Βαθιά μπαλιά στον Φτούλη στη μεγάλη περιοχή του Ζευγαρακίου, κακός υπολογισμός της μπάλας, πρόλαβε και μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας.

65' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να ισοφαρίσει, μετά από βαθιά μπαλιά του Παλαιογιάννη, ο Κουτρουμάνης πιάνει τη κεφαλιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής  και τροφοδοτεί μόνο του τον Φτούλη μέσα στη περιοχή του Ζευγαρακίου, αλλά το αδύναμο του πλασέ έδωσε την δυνατότητα στον τερματοφύλακα να αποκρούσει αρχικά και να διώξουν σε κόρνερ οι αμυντικοί.

68' ΓΚΟΛ για τον Α.Ο. Ζευγαρακίου, με τον κεντρικό αμυντικό να κατεβαίνει από την άμυνά του έως τη περιοχή μας χωρίς κάποιος παίχτης μας να τον μαρκάρει και να βγάζει μπαλιά τρύπα στον επιθετικό της ομάδας του , ο οποίος μόνος του να πλασάρει τον Κοκώρη για το 2-0.

Το υπόλοιπο του αγώνα πέρασε με τον Αστέρα να προσπαθεί ανεπιτυχώς να δημιουργήσει ευκαιρίες και την ομάδα του Ζευγαρακίου να αμύνεται επιτυχώς.

ΑΣΤΕΡΑΣ: (Ντιβανάκης) Κοκώρης, Σχώρης, Κοϊνης (62' Ψαθάς), Παλαιογιάννης, Σταμάτης, Μπαλαμπάνης, Τσιριμώκος (78' Παπαδάτος), Χριστοδουλάτος (72' Φούντας), Φτούλης, Στάθης (25' λ.τ. Παππάς), Κουτρουμάνης

Επίσης στην αποστολή συμμετείχαν οι: Σαλάπας, Γρηγοράκης, Μωραϊτης.