Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 1-3




Πραγματοποιώντας τη χειρότερη εμφάνιση του πρωταθλήματος, ο Αστέρας ηττήθηκε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, από την Ακαδημία Ευηνοχωρίου με σκορ 1-3, στο Ενωσιακό γήπεδο "Θ. Πασσιόπολυος". Ο αγώνας αυτός ήταν ο τελευταίος του Α' γύρου και διεξήχθη παρουσία πολλών φιλάθλων στις κερκίδες. Το θέαμα ήταν φτωχό και από τις δύο ομάδες, η Ακαδημία όμως εκμεταλλεύτηκε το κακό παιχνίδι των γηπεδούχων και έφυγε με τους τρεις πόντους από την έδρα του Αστέρα. Δυστυχώς, για τον Αστέρα χάθηκε μία ευκαιρία να πλησιάσει τους δύο πρωτοπόρους του πρωταθλήματος και έκλεισε τον πρώτο γύρο με απολογισμό, τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Στο Α' ημίχρονο, ο Αστέρας κατέβηκε πολύ νωθρά, με κακή λειτουργία σε όλες τις γραμμές του και αδυναμία να δημιουργήσει το παιχνίδι του. Από την άλλη πλευρά η Ακαδημία ευτύχησε να προηγηθεί γρήγορα στο σκορ και να ελέγχει το παιχνίδι.

5' ΓΚΟΛ για την Ακαδημία, από πλάγια δεξιά εκτελέστηκε το φάουλ με σέντρα μέσα στη μικρή περιοχή και ανενόχλητος ο επιθετικός του Ευηνοχωρίου με κεφαλιά έκανε το 0-1.

27' Επικίνδυνο φάουλ για τον Αστέρα από αριστερά, ο Κουτρουμάνης εκτέλεσε στην καρδιά της περιοχής της Ακαδημίας, όπου δύο παίκτες του Αστέρα πήδηξαν για κεφαλιά αλλά αστόχησαν σε αυτή.

40' ΓΚΟΛ για για τον Αστέρα, με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μωραϊτης και το οποίο κέρδισε ο Φτούλης (στη φάση αυτή τραυματίστηκε και αποχώρησε στο Β΄ημίχρονο).

42' Ευκαιρία για την Ακαδημία, φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, εκτελέστηκε με σέντρα στη περιοχή του Αστέρα, ο επιθετικός βγήκε μόνος του απέναντι στον Κοκώρη, ο οποίος αρχικά απέκρουσε και απομάκρυνε τον κίνδυνο ο Παναγιωτόπουλος μακριά από την εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο, με πολλές λάθος μπαλιές, κακή δημιουργικότητα και παιδαριώδη λάθη στην άμυνα. 

55' ΓΚΟΛ για το Ευηνοχώρι, λάθος στο κέντρο από τον Αστέρα, βγήκε η σέντρα από αριστερά από τον επιθετικό της Ακαδημία, δεν μπόρεσε ο αμυντικός μας να απομακρύνει και με ωραίο κοντρόλ και σουτ του δεξιού εξτρέμ της Ακαδημίας, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το 1-2.

56' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να ισοφαρίσει αμέσως μετά το γκολ, ο Μυριούνης πρόλαβε από δεξιά την μπάλα και έβγαλε σέντρα στη μικρή περιοχή, απομάκρυνε προσωρινά ο αμυντικός της Ακαδημίας, αλλά ο Σχώρης δεν έκανε καλό κοντρόλ μέσα στη περιοχή της Ακαδημίας και χάθηκε η ευκαιρία για κάτι καλύτερο.

63΄ ΓΚΟΛ για την Ακαδημία με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από λάθος της άμυνας αρχικά να απομακρύνει μακρινή μπαλιά της Ακαδημίας και στη συνέχεια ανατροπή του επιθετικού από τον Παναγιωτόπουλο.

81΄ Τελευταία ευκαιρία για Αστέρα, με τον Μπαλαμπάνη να βγαίνει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του απομάκρυνε ο τερματοφύλακας και ο Σύρρος δεν πρόλαβε να πλασάρει, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν τον κίνδυνο.

ΑΣΤΕΡΑΣ: (Ντζιβανάκης) Κοκώρης, Σχώρης (78' Κοϊνης), Παλαιογιάννης, Παναγιωτόπουλος, Μπαλαμπάνης, Φούντας, Μωραίτης, Φτούλης (54΄λ.τ. Χριστοδουλάτος), Μυριούνης (86΄Μάντης), Κουτρομάνης (72' Σύρρος).

Στον πάγκο κάθισαν επίσης οι: Τσιρόγλου, Σταμάτης και Σαλάπας