Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 2-2
Σημαντικό βαθμό για την παραμονή της στην κατηγορία κέρδισε η ομάδα μας την Κυριακή στα Καλύβια και μάλιστα κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω απουσιών πολλών παιχτών. Αξίζουν συγχαρητήρια στους 11 παίχτες - λιοντάρια που έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις και ακόμη και τραυματίες (Γαντζούδης,Αντωνίου) έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, είχαν πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ και στάθηκαν στον αγωνιστικό χώρο καλύτερα από τους αντιπάλους τους. Κορυφαίοι του αγώνα ήταν ο Παύλος Καλύβας (σε ρόλο ηγέτη-οργανωτή στο κέντρο), ο αδερφός του Ηλίας, ο Δημήτρης Ευθυμίου σαν λίμπερο ενώ πολύ καλά στάθηκε και ο Γιάννης Καρέτσος στο δύσκολο ρόλο του στόπερ που για πρώτη φορά φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού δίνοντας ηρεμία και σιγουριά στην ομάδα.
33': μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια από δεξιά ο Απ. Γαντζούδης στέλνει με κεφαλιά τη μπάλλα στα δίχτυα, 0-1. Το φιλμ του αγώνα:
45'+: αρδάνεια στην άμυνα και ο ΠΑΟ ισοφαρίζει μετά από κόρνερ στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου, 1-1.
49': σε γρήγορη αντεπίθεση και μάλλον από θέση οφσάιντ ο ΠΑΟ προηγείται 2-1.
88': ωραίος συνδιασμός από αριστερά ο Αντωνίου πασσάρει στο Δελή και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 2-2.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Δημ.Αντωνίου έχασε τουλάχιστον ΤΕΣΣΕΡΙΣ κλασικές ευκαιρίες με κορυφαία αυτήν στο 90' όπου σουτ κεραυνός από το ύψος του πέναλτυ έφυγε λίγο πάνω από την εστία του ΠΑΟ Καλυβίων.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Τσαπόκου, Η.Καλύβας, Μαλδαβίνας, Καρέτσος (capten), Δ.Ευθυμίου, Σταμάτης, Αντωνίου, Δελής, Καρακώστας, Π.Καλύβας, Γαντζούδης.

Η επόμενη αγωνιστική:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008
ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
ΑΟ ΑΝΩ ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ – ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ