Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛ.-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣ. 5-0

Βαριά ήττα με σκορ 5-0 δέχτηκε η ομάδα μας στον τελευταίο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος τερματίζοντας τελικά στην 7η θέση της βαθμολογίας. Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον παραλίγο σοβαρό τραυματισμό του παίχτη του Αστέρα Γ.Δελή, όταν μετά από κόρνερ, πηδώντας για κεφαλιά στην μικρή περιοχή ο τερματοφύλακας του Αχελώου τον χτύπησε στο κεφάλι. Ο παίχτης, αφού του φορέθηκε κολάρο, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά.
Κατά τα άλλα το παιχνίδι κύλησε με κυρίαρχους τους γηπεδούχους στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστικό του αγώνα τα πολλά φαλτσοσφυρίγματα του διαιτητή και των βοηθών του σε ένα ματς που είχε περισσότερο πανηγυρικό χαρακτήρα (για τους γηπεδούχους). Ειδικά στο α' ημίχρονο και ενώ η ομάδα μας  φεύγει σε τετ α τετ αιφνιδιασμό, ανακόπτεται με ανύπαρκτο οφσαίντ που στην εξέλιξη της φάσης γίνεται το 2-0 για τον Αχελώο. Ο διαιτητής και ο βοηθός του περιορίστηκαν να ζητήσουν απλά ....συγνώμη από τους παίχτες της ομάδας μας για το λάθος τους. Γενικότερα όμως η διαιτησία κινήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Κορυφαίοι του Αστέρα ήταν ο Ηλίας και Παύλος Καλύβας για άλλη μια φορά. Τα δύο αδέρφια έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν σπουδαία μπάλλα και είναι βέβαιο ότι πάνω τους θα στηριχθεί το κτίσιμο της ομάδας του Αστέρα για του χρόνου. Πολύ καλοί ήταν επίσης ο Β.Τσιγαρίδας και ο Απ.Γαντζούδης. Ο Αστέρας χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα (σε αντίθεση με την ομάδα του Αγγελοκάστρου που παρατάχτηκε με πλήρη ομάδα και με ιδιαίτερο πάθος (;;;;;) ειδικά μετά τον τραυματισμό του Δελή και ενώ εκείνη τη στιγμή το σκορ ήταν 3-0!!!!!!!). Ο τερματοφύλακας Μ.Τσαπόκου πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση έχοντας ευθύνη για αρκετά από τα γκολ που δέχτηκε. Να σταθούμε επίσης στο φαινόμενο ....Καρακώστας, ένα παίχτη με ταχύτητα, εκρηκτικότητα, ντρίπλα ...που όμως ήταν αρνητικός για άλλη μια φορά όπως και στα περισσότερα φετινά παιχνίδια του Αστέρα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Τσαπόκου, Η.Καλύβας, Μαλδαβίνας, Ευθυμίου (Κρίκος), Καρέτσος Γ., Τσιγαρίδας, Καλύβας Π., Καρακώστας , Δελής, Σταμάτης Ν., Γαντζούδης

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 46

..................................................................................................
2. ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ 36
....................................................................................................
3. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 34
4. ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 24
5. ΑΟ ΑΝΩ ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ 24
6. ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ      23
7. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 22
8. ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ 17
.................................................................................................
9. ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ 13
10. ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 11