Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛ.-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 1-2

Παίζοντας ωραίο παδόσφαιρο, κυρίως στο β' ημίχρονο, ο Αστέρας κέρδισε τελικά τη Δόξα μέσα στο Αιτωλικό με 2-1, ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος του σκορ από το α' ημίχρονο. Η νίκη αυτή έχει περισσότερο σημασία για το γόητρο της ομάδας μας αφού η βαθμολογική  θέση θεωρούμε ότι την αδικεί. Η φετινή χρονιά κύλησε με αρκετά προβλήματα, που είχαν σαν αποτέλεσμα τα πολλά αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα (καλά αποτελέσματα με δυνατές ομάδες του ομίλου και άσχημα αποτελέσματα με τις θεωρητικά αδύνατες). Τα καλά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών (έστω και δύσκολα!!) έρχονται σαν βάλσαμο στην γενικότερη προβληματική εικόνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Φιλμ του αγώνα:
27' : Ο βετεράνος Κ.Φούντας ανοίγει το σκορ για τη Δόξα σπάζοντας το οφσάιντ που προσπάθησαν να παίξουν οι παίχτες του Αστέρα, 1-0.
61': Όμορφη προσπάθεια  από δεξιά του Καρακώστα που κόβει την μπάλλα στο Δελή και αυτός πασάρει στο Νίκο Σταμάτη που με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτυ κάνει το 1-1.
66': Πάλι ο Καρακώστας από δεξιά περνάει όποιον βρει μπροστά του και ανατρέπεται κερδίζοντας δίκαια το πέναλτυ. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Ν.Σταμάτης διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
82': Ακυρώνεται κανονικό γκολ που πέτυχε ο Κρίκος για τον Αστέρα ως οφσάιντ.
90'+: Μοναδική διπλή ευκαιρία χάνει ο Χρήστος Φούντας από αυτές που... δεν χάνονται μέσα από τη μικρή περιοχή.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσαπόκου, Καλύβας Η., Μαλδαβίνας, Τσιγαρίδας, Σταθής, Γαντζούδης, Καρακώστας, Καλύβας Π.,  Φούντας, Σταμάτης Ν., Δελής (75' Κρίκος)