Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ 6-1

ΑΗΤΤΗΤΟΣ  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ…..
Με το καλύτερο τρόπο έκλεισε ο ΑΣΤΕΡΑΣ τους εντός έδρας αγώνες του για την φετινή περίοδο, κρατώντας το αήττητο με 11 νίκες και 2 ισοπαλίες και είναι η μοναδική ομάδα στον όμιλό της που το κατάφερε. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσέφερε στο α’ ημίχρονο γκολ και θέαμα, ενώ στο β’ ημίχρονο έριξε το ρυθμό του.
ΦΙΛΜ του αγώνα:
Στο 6ο λεπτό του αγώνα ο Τσιγαρίδας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Στάθης με πολύ ωραία κεφαλιά, κάνει το 1-0.
Στο 9ο’ ο Κατσάμπας από πλάγια δεξιά έφτασε στη μικρή περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε στο κάθετο δοκάρι.
Στο 16ο’ ο Αντωνίου από αριστερά δίνει πάσα στον Χαμοσφακίδη, κι αυτός με πλασέ κάνει το 2-0.
Στο 18ο’ σέντρα Καγιά στη μικρή περιοχή, κεφαλιά ο Χαμοσφακίδης και διπλασιάζει τα τέρματά του, γράφοντας το 3-0.
Στο 31ο’ δυνατό σουτ του Στάθη στη μεγάλη περιοχή, απόκρουση του τερματοφύλακα, η μπάλα στα πόδια του Στάθη πάλι και ανεβάζει το σκορ στο 4-0.
Στο 39ο’ είχε δοκάρι ο Χαμοσφακίδης.
Στο 54ο’ μετά από λάθος της άμυνας του Αράκυνθου, γίνεται κάτοχος της μπάλας ο Αντωνίου και με σουτ διαμορφώνει το σκορ στο 5-0.
Στο 59ο’ μετά από ανατροπή του Τασόπουλου από τον Κουρνέτα, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτυ και ο ίδιος παίκτης το εκτέλεσε και έγινε το 5-1.
Στο 62ο’ είχε δοκάρι ο Τσιγαρίδας.
Στο 72ο’ κάθετη μπαλιά του Τσιγαρίδα στον Κουρνέτα και αυτός από τη μεγάλη περιοχή, σούταρε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ 6-1.
Στο 83ο’, ο Τσαλαφούτας σημάδεψε το δοκάρι.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ:  Τσαπόκου, Τσιγαρίδας, Καγιάς, Κουρνέτας, Κατσάνος (54ο’ Τσαλαφούτας), Γαντζούδης, Κατσάμπας, Σακκαρέλης, Αντωνίου (58ο’ Κατσουλάκης), Στάθης, Χαμοσφακίδης (58ο’ Πατούλιας).