Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ 3-1

Νικηφόρο ήταν το τελευταίο φιλικό του Αστέρα πριν την μεγάλη μάχη με τον Όμηρο Νεοχωρίου απέναντι στον Αστέρα Κεφαλοβρύσου. Ο προπονητής Δημήτρης Ευθυμίου ξεκίνησε το παιχνίδι παρατάσσοντας μια εντεκάδα παιχτών που αποτελούν τον κορμό της ομάδας αρκετά χρόνια. Το αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο πρέπει να τον ευχαρίστησε αφού η ομάδα προηγούνταν στο τέλος του α' ημιχρόνου με σκορ 3-0  παίζοντας και αρκετά
καλό ποδόσφαιρο. Στο β΄ ημίχρονο άλλαξε σταδιακά ολόκληρη την εντεκάδα κάνοντας πειραματισμούς και δοκιμάζοντας τους παίχτες - κυρίως τους νέους - σε διάφορες θέσεις. Το θετικό για την ομάδα μας είναι ότι υπάρχει ένα ρόστερ που ξεπερνά τους 25 παίχτες (!!!), με αποτέλεσμα να αναπτύσσεται ανταγωνισμός για μια θέση στην εντεκάδα αλλά και να δίνονται πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις για τον προπονητή.
Και μαζί με όλα αυτά τα ευχάριστα, έρχεται να προστεθεί και το σημαντικότερο: ο Αλέξης Στάθης (δάσκαλος) θα αποτελέσει και φέτος - μετά από διακοπή ενός χρόνου - πολύτιμο εργαλείο στην ομάδα του Αστέρα αφού οριστικοποιήθηκε η τοποθέτησή του σε σχολείο της περιοχής μας. Εμείς να ευχηθούμε το καλώς όρισες πάλι στην οικογένεια του Αστέρα και ελπίζουμε ότι θα ζήσουμε στιγμές ανάλογες και καλύτερες από αυτές του παρελθόντος.