Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ 1-0

Ο Αστέρας δύσκολα  κατάφερε να νικήσει την ομάδα του Τρίκαρδου Κατοχής την Κυριακή  το απόγευμα στο ενωσιακο στάδιο Μεσολογγίου.Η ομάδα μας παρόλο που είχε την καθολική υπεροχή και κατοχή της μπάλας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού  δεν μπορούσε να φτάσει εύκολα στην εστία της Κατοχής με αποτέλεσμα οι παίχτες να φορτωθούν με άγχος και μετά το 70' του αγώνα να προσπαθούν με λανθασμένο τρόπο να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή.
Στο α' ημίχρονο ο Αστέρας είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες σε κεφαλιά του Σακκαρέλη μέσα από τη μικρή περιοχή και σε σουτ του Τσιγαρίδα που πέρασε άουτ. Στο β' ημίχρονο είχε σωρεία ευκαιριών με τους Στάθη, Σαμαρά αλλά τελικά η λύτρωση ήρθε στο  90΄ όταν ο  Παππάς σέντραρε από δεξιά και ο Σταθής Α. μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-0.
Ιδιαίτερα θα πρέπει να σταθούμε όμως στην παρουσία του "διαιτητή" Μπεσίνη που τίναξε στον αέρα ένα ήσυχο ματς χωρίς κανένα λόγο. Στο 80΄ και σε προβολή του Κατσάνου στο κέντρο του γηπέδου είδε φάουλ και έδειξε κίτρινη κάρτα στον Χαμοσφακίδη που δεν του μίλησε καν αλλά απευθύνθηκε σε συμπαίχτη του. Στο 82' κι ενώ ο Χαμοσφακίδης είχει περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου αλλαγή, μετά από υπόδειξη του πρώτου βοηθού Κασσαβέτη, ο Μπεσίνης  θα δείξει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Αστέρα!!! Όμως ο Μπεσίνης έδειξε από την έναρξη του αγώνα τις  διαθέσεις του στο λογίδριο που εκφώνησε στους 22 παίχτες πριν την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο ("κουμάντο εδώ κάνω εγώ" και διάφορα τέτοια) καθώς επίσης και στο γεγονός ότι δεν επέτρεψε σε δύο πιτσιρίκια 6 και 9 ετών να μπουν (όπως γίνεται κάθε Κυριακή χρόνια τώρα, για του λόγου το αληθές βλέπε βίντεο!!!!) γιατί δεν φορούσαν .... στολές!!!!!(;;;;;;;). Σε όλα τα σεμινάρια διαιτησίας, το πρώτο που διδάσκεται στους διαιτητές είναι ότι πρέπει να είναι ήρεμοι και ευγενικοί για να μεταδίδουν την ίδια διάθεση και στους ποδοσφαιριστές. Όταν κάποιος δεν καταφέρνει αυτά κρίνεται μάλλον ακατάλληλος και ίσως επικίνδυνος για το άθλημα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Ευθυμίου) Φιλόπουλος, Τσιγαρίδας, Καγιάς, Κατσάνος, Σακκαρέλης, Γαντζούδης, Σταμάτης (65΄Παππάς), Σταθής Α, Αντωνίου (46΄Καλύβας), Σαμαράς, Χαμοσφακίδης (82΄Κανταρέλος).

ΥΓ. Όσοι παρακολουθούν το blog του Αστέρα θα γνωρίζουν ότι ΠΟΤΕ δεν ασχολούμαστε με τη διαιτησία ... 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ
0-1
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
4-5
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ - ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
2-1
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
1-0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
1-0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ - ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ
1-1
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
3-0 α.α.
Α/Α
ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΤΕΡΜΑΤΑ
ΥΠΕΡ
ΤΕΡΜΑΤΑ
ΚΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1.
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ
9
1
7
2.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
5
1
7
3.
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
10
7
7
4.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ
4
2
7
5.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
6
2
6
6.
ΑΚΑΔ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
3
5
6
7.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
6
6
4
8.                  ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ
6
5
4
9.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
11
8
4
10.
ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ
5
5
3
11.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ
4
9
2
12.
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
5
8
1
13.
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
0
6
0
14.
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
0
9
-4