Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "Π.ΧΑΛΑΖΙΑΣ''

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε κατά γενική ομολογία η ομάδα μας στο 1ο τουρνουά στη μνήμη του Παντελή Χαλαζιά, όπου αντιμετώπισε στο ένα ημίχρονο την Αναγέννηση Μεσολογγίου (ήττα με 1-0) και σε ένα δεύτερο ημίχρονο την ΑΕΜ (ισοπαλία 0-0).

Στο ημίχρονο με την Αναγέννηση η ομάδα μας ήταν σαφέστατα ανώτερη της αντιπάλου της, είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, είχε ευκαιρίες για γκολ  κι εξαιρετική αμυντική λειτουργία (δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του ημιχρόνου). Δημιούργησε 3-4 καλές ευκαιρίες για γκολ με κλασσικότερη αυτήν με τον Βασίλη Μαντέλο που από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε λίγο άουτ. Είχε επίσης δύο πολύ καλά στημένα (φάουλ) με Μαντέλο και Χατζή αντίστοιχα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Σπυρόπουλος, Κοκόρης, Σούφρας, Χολέβας, Κυριακόπουλος, Γαντζούδης (Μπλαχούρας), Σταμάτης Κ., Χατζής, Ναούμης, Μαντέλος και Καρακώστας.

Στο ημίχρονο με την ΑΕΜ η ομάδα μας είχε αμυντικό προσανατολισμό αλλά στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο κοιτώντας στα μάτια τον αντίπαλο. Και σε αυτό το ημίχρονο η ομάδα μας δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ΑΕΜ που είχε την κατοχή (φλύαρα όμως).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Γιάντσιος, Παπάς, Κέκελος, Σακαρέλος, Κυριακόπουλος, Γραμμένος, Σένια. Καλύβας, Μιχαλόπουλος , Διαμάντης, Καγιάς. Αγωνίστηκαν επίσης οι Κτιστάκης, Χατζής και Κοκόρης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα ευχαριστεί την ομάδα της Αναγέννησης για την πρόσκληση στο τουρνουά και της εύχεται κάθε  επιτυχία. Πολλές ευχές επίσης στην ιστορική ΑΕΜ για μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται πως γίνεται σοβαρή δουλειά φέτος στον Αστέρα. Το δείχνει κυρίως η απόδοση της ομάδας στα μέχρι τώρα φιλικά αλλά και στην σοβαρότητα και το πάθος των παιχτών μέσα στο γήπεδο .... να μην πω για την συμμετοχή στις προπονήσεις!