Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΠΑΠΑΔΑΤΕΣ 1-2

Ήττα σοκ για τον Αστέρα από την ομάδα των Παπαδάτων με σκορ 1-2, μέσα στο ενωσιακό στάδιο την Κυριακή το απόγευμα. Ήττα που αφήνει πίσω τον Αστέρα βαθμολογικά αλλά κι απρόσμενη αφού η εξέλιξη του α' ημιχρόνου έδειχνε ότι το ματς θα μπορούσε να βρει νικητή την ομάδα μας. Βέβαια, ο δυνατός άνεμος έπαιξε κι αυτός το ρόλο του χωρίς να αποτελεί δικαιολογία για το τελικό σκορ. Η ομάδα του Αστέρα στο α' ημίχρονο έλεγχε σε γενικές γραμμές το παιχνίδι και προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 στο 28' με τον Δενδρινό. Παρόλα αυτά οι Παπαδάτες -κυρίως από λάθη της άμυνάς μας - είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες κατα τη διάρκεια του α' ημιχρόνου που όμως ο Γιάντσιος κατάφερε να αποσοβήσει. Στο β' ημίχρονο και έχοντας ευνοϊκό τον αέρα οι Παπαδάτες ανέλαβαν την πρωτοβουλία και σε συνδυασμό με ανεξήγητη οπισθοχώρηση και έλλειψη δυνάμεων (;;;) από τον Αστέρα, κατάφεραν στα μισά του ημιχρόνου να ισοφαρίσουν και να προηγηθούν μέσα σε δύο επιθέσεις. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των παιχτών μας στο τέλος του αγώνα το σκορ παρέμεινε στο 1-2, διαγράφοντας την δεύτερη φετινή εντός έδρας ήττα. 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Μαντέλος) Γιάντσιος, Κοκόρης, Παππάς, Γραμμένος, Χολέβας, Γαντζούδης, Τσαλίκης (Σταμάτης Κ), Μπλαχούρας (Βασιλόπουλος), Μαντέλος, Στάθης, Δενδρινός (Καθαρόπουλος)
ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
22
2.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
20
3.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
20
4.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
19
5.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
15
6.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
16
7.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
13
8.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ
12
9.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
9
10.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ
9
11.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ
8
12.
ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ
4
13.
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
3
14.
ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
3

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 1-3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ  1-2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ – ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ  1-1
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ   0-2
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ  1-2
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ  3-0
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  3-2

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ
ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κακή εμφάνιση από βασικούς παίκτες που ήταν πολύ καλοί σε προηγούμενα ματς, κακή φυσική κατάσταση κάποιων βασικών παιχτών, κάποιοι έδειξαν ανέτοιμη για το συγκεκριμένο ματς, λίγο κι ο κόντρα αέρας στο δεύτερο ημίχρονο ... ήρθε φυσιολογικά η ήττα. Βέβαια, αν έμπαινε το σουτ του Δεντρινού πριν ακριβώς το 1-1 ίσως ήταν άλλο το αποτέλεσμα αλλά με αν δεν νίκησε ποτέ κανένας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που δεν προπονείται, δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί σε αγώνα 90' και με αντίπαλο καλό. Χρειάζεται να υποστηριχθούν παίχτες που είναι συνεπείς με την ομάδα (βλέπε προπονήσεις)....αλλιώς διαλύεται η ψυχολογία τους! ΑΡΧΗΓΟΣ είναι αυτός που και ξέρει μπάλα, και ξέρει την ομάδα και πονά για αυτή.....Ας διορθωθούν τα όποια λάθη στον επόμενο αγώνα!