Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 0-2

Άδικη πέρα για πέρα ήττα για την ομάδα μας την Κυριακή στο ενωσιακό στάδιο από τον Άρη Αιτωλικού με 0-2. Κι αυτό γιατί ο Αστέρας έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τον πρωτοπόρο Άρη. Ο Άρης αντίθετα ήταν πολύ τυχερός αφού χωρίς ούτε μία ευκαιρία στο α΄ ημίχρονο, βρέθηκε να προηγείται στο 60' με μια  .... στραβοκλωτσιά όταν ο επιθετικός του προσπαθώντας να βγάλει σέντρα έστειλε μάλλον ... κατά λάθος τη μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα!!! Το δεύτερο γκολ το δέχτηκε η ομάδα μας σε μια αντεπίθεση στις καθυστερήσεις όταν οι παίχτες του Άρη πήραν την μπάλα με προφανέστατο φάουλ πάνω στον Παν. Τάσσο και πέτυχαν το τελικό 0-2. 
Η ομάδα μας πάλεψε από το πρώτο ημίχρονο το ματς και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Στάθη και τον Καρακώστα να ανοίξει το σκορ αυτή αλλά η μπάλα δεν μας έκανε το χατήρι. Στο β' ημίχρονο στο 76' γυριστή κεφαλιά του Χατζή θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας ενώ στο 82' ο Αστέρας θα χάσει σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν μετά από ασταθή απομάκρυνση της μπάλας από τον τερματοφύλακα ο Γατζούδης θα σουτάρει από το ύψος του πέναλτυ και αμυντικός του Άρη θα απομακρύνει πάνω στη γραμμή του τέρματος. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα μας στάθηκε εξαιρετικά στο παιχνίδι και σίγουρα δικαιούνταν κάτι παραπάνω.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Μαντέλος) Φιλόπουλος, Βασιλόπουλος, Μπλαχούρας, Κοκόρης,  Τάσσος, Γαντζούδης,  Μαντέλος, Σταμάτης Κ. (Χολέβας), Δενδρινός (Κατσουλάκης), Στάθης (Χατζής), Καρακώστας.   

ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
35
2.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
33
3.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
30
4.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
25
5.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
25
6.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
23
7.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ
24
8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
19
9.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ
18
10.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
12
11.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ
9
12.
ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ
8
13.
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
7
14.
ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
6

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α.Ο.Παπαδατών - Α.Ε.Παλαιοπαναγιάς
1-1
Αράκυνθος Ματαράγκας - Α.Ο.Ζευγαρακίου
6-2
Αετός Σταμνάς - Γ.Ο.Μεσολογγίου
2-0
Αχιλλέας Γραμματικούς - Α.Ο.Λυγιάς
4-1
Αστέρας Κεφ/σου - Θύελλα Αγ.Ανδρέα
0-3 α.α
Αστέρας Μεσολογγίου - Αρης Αιτωλικού
0-2
Ακαδημία Ναυπάκτου - Α.Ε.Οινιαδών
3-0