Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 3-0

Μαγική εικόνα το σκορ 3-0 με το οποίο ηττήθηκε η ομάδα μας στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο της Ναυπάκτου το μεσημέρι της Κυριακής από τον Α.Ο. Παλαιοπαναγιάς. Μέχρι και το 83', κι ενώ ο Δημ. Μαντέλος είχε ανεβάσει τον Κοκόρη (κεντρικό αμυντικό) σε θέση σέντερ φορ, η ομάδα μας έχανε με 1-0, και μάλιστα με ένα απίστευτο πέναλτι που έδωσε στο 43' ο διαιτητής του αγώνα!!! Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο (83') ο Αστέρας έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη αλλά δυστυχώς στο συγκεκριμένο ματς η μπάλα δεν μας ήθελε. Έτσι, όταν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ο προπονητής του Αστέρα τα έπαιξε όλα για όλα-βλέποντας ότι μπορούσε να πάρει το ματς- σε μια αντεπίθεση η Παλαιοπαναγιά έκανε στο 83' το 2-0 και στο 90' το 3-0. Στα θετικά της αναμέτρησης η πολύ καλή εμφάνιση των δύο "μικρών" που απέκτησε η ομάδα μας Παναγιώτη Τάσσου (17 ετών) και Γιάννη Σωτηρίου (19 ετών), που δείχνουν ότι θα βοηθήσουν την ομάδα και έρχονται να προστεθούν στο ήδη αρκετά νεανικό ρόστερ της ομάδας μας με πολλούς παίχτες κάτω από είκοσι ετών (Χολέβας, Χατζής, Μπλαχούρας, Σταμάτης Κ., Κατσουλάκης, κ.α.). Το φιλμ του αγώνα:
Στο 15' ο βοηθός σταματάει λανθασμένα τον Σωτηρίου που είχε περάσει και τον τερματοφύλακα ως οφσάιντ!
Στο 22' κόρνερ από αριστερά ο Κ. Σταμάτης πιάνει την κεφαλιά αλλά η φεύγει πάλι άουτ.
Στο 27' εξαιρετικό σουτ του Σωτηρίου από αριστερά περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 35' ξανά ο Σωτηρίου σε τετ-α-τετ "κρεμάει" τον τερματοφύλακα αλλά πάλι η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ. 
Στο 43' έπειτα από σέντρα στην περιοχή του Γιάντσιου, ο Μαντέλος βρίσκει την μπάλα στην προβολή ο επιθετικός της Παλαιοπαναγιάς πέφτει και καθώς πέφτει και ο Μαντέλος βρίσκει τη μπάλα με το χέρι ... πέλαλτι και 1-0.
Στο β' ημίχρονο ο  Αστέρας πιέζει πάλι και χάνει καλές ευκαιρίες με το Σωτηρίου που χάνει για λίγο το κοντρόλ μέσα στην περιοχή όπως και με το Δενδρινό δύο φορές η μάλιστα μία μέσα από τη μικρή περιοχή.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Μαντέλος) Γιάντσιος,  Βασιλόπουλος,  Χολέβας (Κατσουλάκης),  Κοκόρης,  Τάσσος,  Γαντζούδης,  Μαντέλος,  Σταμάτης Κ. (Δενδρινός), Σωτηρίου, Μιχαλόπουλος (Σταμάτης Ν.), Καρακώστας. 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού παίκτη από το ΓΟΜ Σωτηρίου Γιάννη. Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.
Εκ του ΔΣ


ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
38
2.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
33
3.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
31
4.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
28
5.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ
27
6.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
26
7.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
24
8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
19
9.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ
18
10.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
13
11.
ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ
11
12.
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
10
13.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ
9
14.
ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
6


Αναμέτρηση
Σκορ
Α.Ο.Λυγιάς - Αράκυνθος Ματαράγκας
1-1
Α.Ο.Ζευγαρακίου - Γ.Ο.Μεσολογγίου
2-4
Α.Ο.Παπαδατών - Ακαδημία Ναυπάκτου
1-1
Α.Ε.Παλαιοπαναγιάς - Αστέρας Μεσολογγίου
3-0
Αρης Αιτωλικού - Αχιλλέας Γραμματικούς
2-1
Θύελλα Αγ.Ανδρέα - Αετός Σταμνάς
2-0
Α.Ε.Οινιαδών - Αστέρας Κεφαλόβρυσου 
3-0 α.α