Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΓΟΜ 0-4

Η ομάδα του ΓΟΜ αναδείχθηκε νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι του Μεσολογγίου με σκορ 4-0 την Κυριακή το πρωί στο ενωσιακό στάδιο. Ο Αστέρας πλήρωσε όλα τα ατομικά λάθη των παιχτών της - κυρίως στο χώρο του κέντρου - και το ΓΟΜ τα εκμεταλεύτηκε για να πετύχει την ευρεία νίκη. Χαρακτηριστικό το πρώτο γκολ μόλις στο 2' όταν η μπάλα χάθηκε λίγο έξω από την περιοχή του Αστέρα και ο Μακρής που ήταν ο τελικός αποδέκτης έκανε το 0-1. Η συνέχεια του α΄ ημιχρόνου ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Αστέρα που όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο β' ημίχρονο η εικόνα του ματς ήταν εντελώς αντίθετη. Λάθη επί λαθών τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στην άμυνα διαμόρφωσαν το τελικό 0-4 με σκόρερς τους Κουτρούλη, Κωνσταντάρας (πέναλτι), Ντζελέπης. Άριστη η διαιτησία του Δημήτρη Γκιάφη-Θοδωρέλου και Κατσαούνη.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Μαντέλος) Φιλόπουλος, Βασιλόπουλος (Δενδρινός), Μιχαλόπουλος (Στάθης),  Παπάς,   Κοκόρης,  Χολέβας,  Γαντζούδης,  Μαντέλος (Στεργίου),  Σταμάτης Κ., Σωτηρίου, Παπαδόπουλος.    

ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ

1.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
47
ΑΝΟΔΟΣ
2.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
41
PLAY-OFFS
3.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
37
PLAY-OFFS
4.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ
33

5.
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
33

6.
ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
32

7.
ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
31

8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
23

9.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ
23

10.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
19

11.
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
17

12.
ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ
15
ΜΠΑΡΑΖ
13.
ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
9
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
14.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ
9
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς - Αρης Αιτωλικού
0-2
Α.Ο. Ζευγαρακίου - Α.Ε. Οινιαδών
1-0
Αστέρας Μεσολογγίου - Γ.Ο.Μεσολογγίου
0-4
Ακαδημία Ναυπάκτου - Α.Ο.Λυγιάς
2-0
Α.Ο.Παπαδατών - Θύελλα Αγίου Ανδρέα
4-1
Αχιλλέας Γραμματικούς - Αετός Σταμνάς
2-2
Αστέρας Κεφ/σου - Αράκυνθος Ματαράγκας
0-3 α.α.




1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ίσως η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αποσυντόνισε κάπως τους παίχτες μας.Δεν πειράζει,έχουν την δυνατότητα να διορθώσουν στα εναπομείναντα παιχνίδια. Η ΟΜΆΔΑ μας με τους παίχτες που έχει αξίζει πολλά παραπάνω.Πάρτε το ρε παιδιά λίγο πατριωτικά το θέμα και κερδίστε τους υπόλοιπους αγώνες το αξίζετε.